Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı olması beklenen Binali Yıldırım, Beykoz İçin adayını belirlediği öğrenildi.



AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik,‘’İstanbul’da 2 ilçe dışında tüm ilçelerde adaylarımız belirlendi’’ açıklamasını yapmıştı.

Edinilen bilgilere göre bazı kritik ilçelerde TBMM Başkanı Binali Yıldırım’ın adayı belirlediği ifade edilirken, bazı ilçelerde ise açıklanması beklenen adaylar yerine sürpriz isimlere yer verildi.

AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve İl Teşkilat Başkanı Salih Çağdaş tarafından teşkilatlara aday tanıtım programıyla ilgili mesaj atıldı. Atılan mesaj da şu ifadelere yer verildi.

‘’2019 Yerel Seçimleri için Belediye Başkan Adaylarımızın tanıtılacağı ve teşkilat mensuplarımızla adaylarımızın bir araya geleceği ‘’ADAY TANITIM’’ toplantısı Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın teşrifleriyle 29.12.2018 Cumartesi Günü saat 12:30’da Sinan Erdem Spor Salonu’nda yapılacaktır.‘’



Beykoz Gündem Gazetesi’nin ulaştığı bilgilere göre AK Parti’nin Beykoz Adayı kim olacağı henüz netlik kazanmazken, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'ın Beykoz'a Başkan adayı olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Binali Yıldırım'ın ise Beykoz'un 15 adayı olduğunu ve Beykoz'a kendi içinden bir aday koymak istediği öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Murat Aydın'ın Beykoz’a aday olarak değerlendirmek istediği öğrenilirken, Yıldırım'ın ise son bir kez Erdoğan ile Beykoz'u görüşeceği bilgisine ulaşıldı.

Murat Aydın sorunu çözülürse, Cumartesi ismi açıklanacak.

Beykoz Gündem'in eriştiği bilgilere göre, Cumartesi günü İstanbul'un bir çok ilçesinin adayı açıklanacağı fakat Beykoz'un adayını ilerleyen günlerde açıklacakları öğrenildi.
Editör: TE Bilisim