Geçtiğimiz dönem Beykoz'da Kaymakamlık görevini icra etmeye çalışan Süleyman Erdoğan, bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıl 2018 Şubat ayında Antalya 10. Ağır Ceza Mahkemesi Heyeti tarafından 6 yıl 10 ay 15 gün hapis cezasına çarpıtırmış ve yurtdışı yasağı ile adli kontrol şartıyla da tahliyesine hükmetmişti. Erdoğan'ın ardından Erzurum'dan Beykoz'a atanan Kaymakamımız Sayın Ahmet Katırcı ise 15 Temmuz gecesinde halkla beraber tankların üzerine yürüyemekle kalmadı, gittiği her yerde "Vatanseverliğin öneminden bahsederek, 15 Temmuz gecesini lanetledi". Cesaretiyle ilçede yaşayan 250 bin vatandaşı gururlandıran Sayın Ahmet Katırcı, ilçede birileri hâlâ "Acaba kimin tapusunu ucuza kapatsak da hangi inşaat firmasına satsak?" diye yatırım hamleleri yaparken, Beykozlu Halkın topraklarına sahip çıkmalarının yolunu arıyor. Özellikle Beykoz'un cam işçiliği konusunda büyük özverilerde bulunan ve camla-balla ilgilenen Beykozluları, haftasonunda üzerinde sivil kıyafetler varken de ziyaret eden, kapı kapı dolaşan Kaymakam Katırcı, bugün de Beykozlu mantar üreticilerini ağırladı. Beykozlu mantar üreticileriyle makamında biraraya gelen Beykoz Kaymakamı, hem ilçede mantar üretimi hakkında bilgi aldı hem de geleceğe dair yapılabilecekler konusunda bir beyin fırtınası oluşturdu.

Beykozlunun Beykoz'da kalmasından yana olduğunu her fırsatta dile getiren Kaymakam Ahmet Katırcı, mantar üreticileriyle bir araya geldiği toplantıda, mantar yetiştiriciliğini A'dan Z'ye masaya yatırılması gerektiğini söyledi. Üretimden pazarlamaya kadar bir çok aşamada Beykozlunun ne yapması gerektiği konusunda fikir alışverişi yapan Ahmet Katırcı, bu sırada kendisinin de Kaymakam olarak hangi konularda destek olabileceğinin yollarını dile getirip, dikkatlice not aldı.

Beykoz'un ve öncesinde de Erzurum Yakutiye'nin ve Niğde'nin gururu, İstanbul Vali Adayımız Ahmet Katırcı, görünen o ki, Beykoz'a balın ardından bir de zengin üretimli bir mantar hediye edecek. Beykozlu ise ilçede hem ikâmet etmeye hem de Beykoz adına üretmeye devam edecek.

HABER: Ferdi Güngör

Editör: TE Bilisim