Beykozlular, 13 Ocak 2018 Cumartesi günü, dernek binalarında Beykoz'un SİT alanından çıkartılması ve uygulanacak olan imara göre kat sayılarının arttırılması için imza kampanyası başlattı.




Beykozlular, Beykoz Çankırılılar Derneği Başkanı Bilal Karabacak, Beykoz Sivaslılar Derneği Başkanı Mustafa Demir, Kavacık Muhtarı Yusuf Kesici, AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı kurucularından Sedat Kuvel ve muhtarlar önderliğinde, 13 Ocak 2018 Cumartesi günü dernek binalarında Beykoz'un SİT alanından çıkartılması ve uygulanacak olan imara göre kat sayılarının arttırılması için imza kampanyası başlattı.


   İki aylık kısa bir sürede 50 bin imzaya ulaşan çalışma Beykoz Dernekler Birliği engeline takıldı. 


Beykoz Dernekler Birliği Üyesi olan Beykoz Çankırılılar Derneği Başkanı Bilal Karabacak'ın başlattığı bu imza kampanyasına tepki verdiler.


   Beykoz Dernekler Birliği Üyesi olan 18 dernekten 10 dernek, Beykoz'da SİT alanının kalkması ve imara göre katların yükselmesine karşı başlatılan bu imza kampanyasının durdurulması için imza verdiler.

Casinomaxi gmail-spot"> 

Beykoz Dernekler Birliği'nin imzaladığı belgede yazanlar ve SİT alanı kaldırılmasın diyen 10 Beykoz Derneği;



    "06.03.2016 tarihindeki Dernekler Birliği toplantımızda birliğimiz olarak, Bilal Karabacak'ın aldığı imza kampanyası (İmarla ilgili) kararını Dernekler Birliği olarak kapatmış bulunuyoruz"


Beykoz Erzurumlular Dernek Başkanı Ziya İnik

Beykoz Rizeliler Dernek Başkanı Mikail Akyıldız

Batum Havalisi Dernek Başkanı Ali Kemal Kılıç
Beykoz Tokatlılar Dernek Başkanı Bülent Kılıç
Beykoz Sinoplular Dernek Başkanı Cemal Çolak
Beykoz Ordulular Dernek Başkanı İbrahim Özdemir

Beykoz Sivaslılar Dernek Başkanı Mustafa Demir

Beykoz Trakyalılar Dernek Başkanı Sacit Kaya

Beykoz Artvinliler Dernek Başkanı Mehmet Uzun

Beykoz Bayburtlular Dernek Başkanı Salih Kılıç


   Beykoz Çankırılılar Derneği Başkanı Bilal Karabacak ile telefon görüşmemizde verdiği demeçte; "Bizler, Beykozlular için bir yola çıktık. Bu yolda ama 3 kişi oluruz ama 5 kişi oluruz, bizim için hiç önemli değil. Biz bu yola bu tür problemlerin karşımıza çıkacağını biliyoruz. Dernekler Birliği kurumunda bizlerde bulunuyoruz fakat onlara da saygı duyuyorum.


Beykoz'un SİT alanından kurtulması için imza kampanyasına destek veren Beykoz Sivaslılar Derneği Başkanı Mustafa Demir'in imza kampanyasının iptali için imza vermesi de Beykozluları şaşırttı.


   15 Temmuz Gazisi merhum Recep Halil Gültekin'in ağabeyi İbrahim Gültekin'in Facebook hesabında paylaştığı bu belge halkın tepkisine sebep oldu.


   İbrahim Gültekin'in sosyal medya hesabından derneklerin paylaştığı o belge;

 



Editör: TE Bilisim