Beykoz Belediyesi Kent Konseyi’nin kurduğu Bağımlılıkla Mücadele Platformu’nun başlatmış olduğu imza kampanyasına, Beykozlu Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan destek geldi.

Kent Konseyi'nin organize ettiği "Bağımlılıkla Mücadele Platformu" iki ay gibi kısa bir sürede 80 bin imzaya erişti.

Kent Konseyi üyeleri, Beykoz'un altı (6) noktasında kurdukları stantlarla iki ay gibi kısa sürede 80 bin imzaya erişti. Halkın desteğinden ziyade; iş, anat,siyaset,futbol,spor camiaların önemli isimlerinden toplanan bu imzalar yerel ve ulusal basında yer aldı.

Muharrem Kaşıtoğlu: "100 Bin İmza İle T.B.M.M'ne Gideceğiz"

Kent Konseyi Başkanı, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu'nun Beykoz Gündem Gazetemize verdiği demeçte; "Uyuşturucu Beykoz'un, Beykozlunun ve tüm Türkiye'nin belalısı haline geldi. Biz de Beykoz'da yaşayan bir birey olarak neler yapabileceğimizi, bu sorunu nasıl kökünden çözebilirizi Kent Konseyi'ndeki arkadaşlarla konuştuk. Sorunun aslında kanunda bir düzenlemeyle uygulanacağını gördük. Bunun daha önce bir örneği de var; daha önce haber kanallarında kap-kaç haberlerini her gün görüyorduk. Kap-Kaç olayları 'GASP' statüsüne konuldu ve cezaları ağırlaştırıldıktan sonra bu olaylarının çok aza indiğini hepimiz gördük. Biz de uyuşturucu ile mücadelede kesin çözümün kanun düzenlemesi yapılarak olacağını öngördük. Bu düzenleme ile uyuşturucu satıcısının da, içicisinin Klasbahis de eşit cezai işlemlerin uygulanmasını istiyoruz. İmza kampanyamızın bitmesine kısa bir süre kaldı. Kampanyamız bittikten sonra, T.B.M.M'ne gideceğiz ve gerekli Milletvekilleri ve Bakanlar ile görüşmeler yapacağız. Beykoz'da toplanan şimdilik 80 bin ama 100 bin imzayı teslim edeceğiz.

Gazi Kaşıtoğlu, Beykoz Gündem Gazetesine uyuşturucu ile mücadele de hep yanımızda olduğu için ayrıca teşekkür ederim" dedi.



Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: "Beykoz Belediyesine ve Kent Konseyine Teşekkürler"

Rize Dernekler Federasyonu'nun düzenlemiş olduğu bu güzel günde, stantları gezerken çok anlamlı bir kampanyaya rastladım. Bu kampanya Beykoz Belediyesi Kent Konseyi'nin düzenlemiş olduğu bağımlılıkla mücadeleydi. Tüm Türkiye'nin sorunu haline gelen uyuşturucu, bilhassa bonzai, gençliğin göz göre göre yok olmasına neden oluyor. Bu anlamlı kampanyanın Beykoz'dan başlaması, bir Beykozlu olarak beni mutlu etti. Ben de bu kampanyaya bir Beykozlu olarak destek şimdi verdim ama burada imza ile sınırlı kalmayacak. Beykoz Kent Konseyi, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne geldiği zaman elimden gelen katkıyı sunacağım" dedi.

Editör: TE Bilisim