Beykoz Görentaş Köyü Kalkındırma ve Yaşatma Derneği, geleneksel hale getirdiği Ramazan yardımlarında bu yıl da çocukları unutmadı. Ramazan ayı boyunca 500 haneye gıda yardımında bulunan, 400 kişilik de iftar sofrası kuran Dernek, Ramazan Bayramı öncesi de Beykozlu 650 yetim ve öksüz çocuğa ayakkabı dağıttı. 

Her yıl Ramazan ayında Beykoz'daki yardım faaliyetlerini hızlandıran Beykoz Görentaş Köyü Kalkındırma ve Yaşatma Derneği, pandemi sonrası ekonomik koşulların daha da ağırlaştığı bu yıl da Beykozlulara yardım eli uzatmaya devam etti. Dernek Başkanı Erol Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte kalpten gelen bir sevgiyle çalıştıklarını belirterek, şunları söyledi: 

EROL YILMAZ: "ÖMRÜMÜZ YETTİĞİNCE YARDIMLARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ" 

"Biz bu yıl, Beykozlu hemşerilerimizin bizlere her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğunu biliyorduk. Bunun için de artık geleneksel hale getirdiğimiz ve bundan dolayı da büyük bir mutluluk duyduğumuz yardım faaliyetlerimizi azaltmadan bu yıl da geçen yıllarda olduğu gibi gerçekleştirme kararı aldık. Yine her yaştan gönüllümüz ile sabahlara kadar çalıştık ve büyük umutlarla yardım kolilerimizi paketledik. Ben şahsen Dernek Başkanı olarak, bu yıl da hep birlikte elele verdiğimiz gönüllülerimiz ve Yönetim Kurulu Üyelerimizi kucaklıyorum. Beykozlu 650 yetim ve öksüz çocuğumuzun ayakkabılarını temin etmemizde maddi ve manevi katkı sağlayan güzel yürekli arkadaşlarımızı kutluyorum. İnşallah, ömrümüz yettiğince bu güzel işimizi gelecek senelerde de yapmayı sürdüreceğiz". 

RAMAZAN AYI YARDIMLARI GELENEKSELLEŞTİ 

Beykoz Görentaş Köyü Kalkındırma ve Yaşatma Derneği, bu yıl Ramazan ayında yaptığı gıda ve çocuklara ayakkabı dağıtımının yanı sıra 400 kişilik de iftar yemeği verdi. Kurulduğu 1995 yılından bu yana Beykoz'da faaliyetlerini sürdüren Dernek, Ramazan ayı dolayısıyla yaptığı yardımları ise son yıllarda kesintisiz yapması nedeniyle âdeta geleneksel hale getirdi.

Editör: TE Bilisim