İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Beykoz Oda Temsilciliği, İBB Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri’nde düzenlediği etkinlikte üyelerine DBS ve e-Fatura süreçleri hakkında bilgilendirmede bulundu. İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası(İSMMMO) Beykoz Oda Temsilcisi Ali Özcan ve Yönetiminin ev sahipliğinde sabah kahvaltısı ile başlayan etkinliğe, meslek mensuplarının bilişim ortamındaki çalışmalarına yeni açılımlar sunan LUCA VE İŞNET firmalarının temsilcileri katılım gösterdi. 

Toplantının açılış konuşmasını İSMMMO Beykoz Oda Temsilcisi Ali Özcan yaptı. Özcan misafirlerini ve katılımcıları selamlayarak başladığı konuşmasında kısaca İSMMMO Beykoz Oda Temsilciliği’nin çalışmaları hakkında bilgiler sundu.

Ali Özcan’ın ardından konuşan Oda Yönetim Kurulu Üyesi Halim Bursalı İSMMMO olarak İstanbul’un pek çok ilçesinde gerçekleşen DBS ve e-Fatura bilgilendirmelerinin bir diğerine doğası ve insanıyla tüm İstanbul’u örnek olan Beykoz’da katılmış olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Beykoz Oda Temsilcisi Ali Özcan ve Oda Yönetim Kurulu Üyesi Halim Bursalı konuşmalarında pandemi sürecinde Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler olarak sorumluluk üstlenerek, vakaların en yüksek seyrettiği zamanlarda bile işlerinin başında olduklarını ve mükelleflerine hizmet vermeye çalıştıklarını vurguladılar. Özcan ve Bursalı konuşmaları içerisinde yeni dönem mükelleflerden alınacak ücretler ve devamlılığının sürdürülebilmesi adına bilgiler vererek konuşmalarını sonlandırdılar. Özcan ve Bursalı’nın konuşmaları haberimizin video bölümünde mevcuttur.

Beykoz Oda Temsilcisi Ali Özcan ve Oda Yönetim Kurulu Üyesi Halim Bursalı’nın konuşmalarının ardından, LUCA VE İŞNET firmaları temsilcileri, Mali Müşavirler’in Mükelleflerine verdikleri daha hızlı ve güvenilir hizmetler ile ilgili bilgilendirmeleri sinevizyon üzerinden tatbikatlı olarak gösterdiler. Bilgilendirme sonrası İBB Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri bahçesinde hatıra fotoğrafı çekilmesiyle etkinlik son buldu. 

 

Editör: TE Bilisim