Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Örnekköy'de kutladı.



Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Belediye önünde gerçekleştirdikleri törende Atatürk anıtına çelenk koyduktan sonra Örnekköy Spor Kulübü sahasında kurdu.



CHP Beykoz İlçe Başkanlığı'nın Örnekköy sahasına kurduğu oyun alanında çocuklar doyasıya eğlendi.



Oyun Parkına Çocuklardan Yoğun İlgi



CHP İlçe Başkanı Aydın Düzgün ve Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yılmaz'ın birlikte organize ettiği "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na" Örnekköy sakinleri tarafından yoğun ilgi vardı. Çocuklar için Örnekköy Halı Sahasına kurulan çocuk oyun parkında, çocuklar doyasıya eğlendi. Şişme oyun botlarında keyifli dakikalar yaşayan çocuklara yarışmalar düzenlendi. Düzenlenen yarışmalarda mağlup olan çocuk olmamasının sebebini, Gençlik Kolları Başkanı Ozan Yılmaz şu ifadelerle açıkladı; "Dünyada bütün çocuklar aynı duygularla yaşamaktadır ve her çocuk eşittir, eşit yaşamı ve eğitimi hak etmektedir. Bu dediğimiz maalesef ülkemizde imkansız fakat biz, oyun da olsa bir günlüğüne çocuklarımıza eşitliği göstermiş olduk. Kurmuş olduğumuz oyun alanında, çocukların gözlerindeki gülümse ile mutlu olduk. Eşit, ayrıştırılmayan, eğitimde eşitliğin olduğu bir ülke dileğiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını canı gönülden kutluyorum" dedi.



Aydın Düzgün'e Çocuklardan Sevgi Seli



CHP Beykoz İlçe Başkanlığı'nın kurduğu oyun parkında çocuklara çikolata ve dondurma ikramında bulunan Başkan Düzgün'e çocukların sevgi seli ile karşılaştı. Çikolata ve dondurma ikramında bulunan Aydın Düzgün'e çocuklar sarılarak sevgi gösterisinde bulundu.



Aydın Düzgün, "Çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşmak beni gerçekten mutlu etti. 23 Nisan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklarımıza bıraktığı bir bayram günüdür. Dünya da çocuklara bırakılmış böyle bir bayram yoktur. Kurduğumuz oyun parkında da çocukların doyasıya eğlendiklerini görmek, ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösterdi. Daha önceki yıllarda bu tür organizasyonları Beykoz Çayırı'nda ve merkezi yerlerde gerçekleştiriyorduk fakat bu sene Örnekköy'de yapalım dedik. Sağ olsun Örnekköy Spor Kulübü Başkanı İsmail Türkoğlu'da bizlere kapısını açtı. Kendisine buradan teşekkür ediyorum.



Çocuklarımıza bırakacağımız en değerli miras, özgür ve adil bir Türkiye’dir. Cumhuriyetimizin en önemli kuruluş felsefesi olan “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” sözünün anlam ve önemini çok iyi kavramış bir millet olarak, gelecek nesillerimize daha modern bir Türkiye bırakacağımızdan hiç şüphemiz yoktur.



Ülkemize ve yarının büyükleri olacak çocuklarımıza en temel görevimiz budur.



Tüm ulusumuzun ve çocuklarımızın bayramını en içten duygularımla kutluyor, bu vesileyle, bu günleri bizlere armağan eden Büyük Önderimiz Atatürk'ün aziz hatırası önünde saygı ile eğiliyorum." dedi.



Çocuklar doyası eğlenirken, veliler de çocukların eğlencelerine ortak olup kendi çocukluk dönemlerini anımsayıp, doyasıya yaşadı.



Editör: TE Bilisim