1999-2004 yılları arasında Beykoz Belediyesi Başkanlığı görevini yürüten Alaattin Köseler, Tokatköy Mahallesi'nde saha çalışmalarını sürdürüyor.

Tokatköy Mahallesi sakinleri tarafından çok sevilen Köseler, saha çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Tokatköy'e ilk tapuyu vermesiyle bilinen Köseler'i görenler; "Allah senden razı olsun, sayende tapumuz oldu. Sana bir vefa borcumuz var, sen ne dersen onu yaparız" dediler.

Gösterilen ilgi ve alakadan mutluluk duyan Köseler; 

Herkes benden farklı bir partiden aday olmamı bekledi ama ben olmadım

"Belediye Başkanlığım döneminde Beykozlulara tapusunu verebilmek için ettiğim mücadeleyi bir ben bilirim, bir Allah bilir. Ama bunu istedik ve başardık. Tabi bunu yaparken hiçbir beklenti içerisinde olmadan bu tapuları dağıttık. Bizim Beykozumuzun insanının temel bir özelliği vardır. Yapılan iyiliği de, kötülüğü de unutmaz, unutturmaz. Sağ olsunlar onlar unutmamış, bizler de unutmuyoruz. Hepsini ayrı seviyorum fakat şöyle bir durum oluştu. Beykozlu hemşehrilerim bana kızdığı zaman olmuştur. Malum 2014 yılında farklı bir siyasi partiden aday olmuştum. 2019 yılında da CHP Beykoz'dan Belediye Başkan Aday Adayı oldum ama partimiz Coşkun Tosun'u aday gösterdi. Herkes benden farklı bir partiden aday olmamı bekledi ama ben olmadım.

Ben Beykozluyum kardeşim!

Evet. Ben doğma, büyüme Beykozluyum. Beykoz'da doğdum, Beykoz'da büyüdüm, Beykoz'da okudum, Beykoz'da spor yaptım, Beykoz'da yaşamımı sürdürdüm ve Allah bize, Beykozluya hizmet etmeyi nasip etti. 2009 yılında Belediye Başkanlığı görevini yürüttüm. 2019 yılında da Allah nasip ederse Coşkun Tosun Beykozlulara hizmet edecek.

Sahaya İndim Çünkü Beykozlular Tehlike Altında

Soruyorlar bana; "Hayırdır Sayın Köseler, sen neden sahaya indin diye ?" Ben sahaya inmeyeyim de kim insin. Beykoz'a gönderilmiş bir aday var. Kendi belediyesinde yaptıkları ortadadır. Beykoz'a yapacaklarını düşünmek bile istemiyorum. Doğup büyüdüğümüz bu köyde; Beykozlu kardeşlerim, büyüklerimin anıları kaybolacak, hatıraları yok olacak. Komşularını bir daha görmeyecek. Sahaya indim çünkü Beykozlu hemşehrilerim tehlike altında.

Ben Beykozlu hemşehrilerimi canı gönülden seviyorum ve onların hiçbir şekilde üzülmesini istemiyorum. Bu yüzden elimden geldiği kadar sahada çalışacağım ve Coşkun Tosun'u başkan yapacağız." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim