Beykoz’da geçtiğimiz günlerde AK Parti’den Aday Adaylığını açıklayan Beykoz Dernekler Birliği Başkanı Mikail Akyıldız’a teveccüh her geçen gün artıyor.

Beykoz Rizeliler Dernek Başkanlığı’na seçildikten sonra Beykoz’da kendini hızla kabul ettiren Başkan Mikail Akyıldız; düğünlerde, cenazelerde, iyi günde, kötü günde Beykozluları yalnız bırakmadı.

Mikail Akyıldız’ın aday adaylık başvurusu yapmasının ardından sosyal medyada da destek mesajlarının ardı arkası kesilmedi.  Dernekler Birliği Başkanlığı’nı yapan Mikail Akyıldız örnek ticari anlayışıyla, her bölge ve partililerle güzel diyalog kurmasıyla bilinirken, sahada da Akyıldız ismi Beykoz Belediye Başkanlığıyla anılmaya başlandı.

Kısa sürede sahada iz bırakan ve Beykoz’da ciddi bir istihdam sağlayan İşadamı Akyıldız, seçimden seçime değil her zaman Beykozlunun yanında olan duruşuyla da dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Mikail Akyıldız, seçim çalışmalarına hızla devam ederken, güleryüzlü yapısı ve yardımseverliğiyle Beykozluların ilgisini üzerine çekmeyi başardı. 

Mikail Akyıldız'a oluşan ilgi sonrası Meteoroloji Genel Müdürlüğü: ''DİKKAT! Beykoz'da Mikail Akyıldız Rüzgarı Esecek'' ifadelerinin kullanılması bekleniliyor.

Editör: TE Bilisim