ODA TV'nin yapmış olduğu habere AK Parti İstanbul Klasbahis Milletvekili Hulisi Şentürk, Facebook hesabından bu iddialara cevap verdi.


ODA TV'nin yapmış olduğu haber de üç ilçe belediyesinin, başkanlarının istifaları istendiği ve bunlardan birinin Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek olduğu iddia edilmişti. AK Parti İstanbul Milletvekili Hulisi Şentürk, Facebook hesabından bu iddialara cevap verdi.

Milletvekili Hulisi Şentürk, sosyal medya hesabında yapmış olduğu paylaşımda; "Bu gün bir haber sitesinde yer alan İstanbul'da üç ilçe belediye başkanının istifasının istendiği haberi tamamen asılsızdır. Belediye başkanlarımız üzerinden Ak Partiyi yıpratmaya yönelik bu tür haberler sorumsuz gazetecilik örneğidir." ifadelerine yer verdi.



ODA TV'nin yapmış olduğu haber de görevden alınma gerekçesini, "Bu ilçelerin Üsküdar, Beykoz ve Tuzla olduğu belirtilirken, istifanın gündeme geldiği ilçelerin 16 Nisan referandumunda   “Hayır” oyunun yüksek çıkan yerler olması dikkat çekiyor.” bu şekilde belirtmişti.

ODA TV'nin haberi ve Referandum sonuçları için bir önceki haberimizi okuyunuz; BURAYA TIKLAYINIZ!



 

 
Editör: TE Bilisim