AK Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi'nde yapıldı. Furkan Çeliker, 450 delegenin 330 oyunu alarak AK Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına yeniden seçildi.

AK Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi'ne, AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Hurşit Yıldırım, Metin Külünk, AK Parti Gençlik Kolları İstanbul İl Başkanı Taha Ayhan, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, İBB Başkan Danışmanı Adem Sefer, STK temsilcileri ve partililer katıldı.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Başbakan Binali Yıldırım, İBB Sahabet Başkanı Mevlüt Uysal'ın mesajları okunmasının yanı sıra, AK Parti Genel Başkanı - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın videolu mesajı dinlendi.



Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çeliker; "Unutmamalıdır ki Aslolan Davadır"

Bizim kongremizde parti içi demokrasinin güçlendiği kavga ve gürültünün olmadığı birlik-beraberlik kaynaşma örneğinin sergilendiği yerdir.

Hücrelerimize kadar işlemiş olan bu davaya gönül vermiş birer fert olarak, Cumhurbaşkanımız, başkomutanımızın bizlere gösterdiği yolda, her daim partimizin dün ve bugün yanında olduğu gibi Allah'ın izniyle yarında yanında olmaya devam edeceğiz.

Davamız büyüktür ve onun büyüklüğü karşısında bizim adımızın, şanımızın ünvanlarımızın mevkilerimizin hiçbir önemi yoktur.

Bizler her karanlığın bir aydınlığı olduğuna inanan insanlarız.

Bizler AK gençler olarak hiçbir zaman önümüze çıkan engellere aldırmayacak, yılmadan partimiz ve davamız için çalışacağız.

Biz, dünyanın en muhteşem cenklerini etmiş, en muhteşem zaferlerini kazanmış bir ecdadın torunları olarak, atalarımızın savaşın en sıcak anında dahi ortaya koydukları asil duruştan asla vazgeçmeyeceğiz.

Üstadın dediği gibi ; "Kim var? diye seslenince sağına, soluna bakmadan fert fert ben varım! cevabını veren, her ferdi benim olmadığım yerde kimse yoktur! Fikrini besleyici dava ahlakına sahip bir gençlik geliyor" şeklinde konuştu.



AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, “15 Nisanda Şahin Köktürk Spor Salonu'nda Cumhurbaşkanımızın da katıldığı kongrede gençlik kollarının bizlere yaşattığı heyecandan dolayı teşekkür ediyorum. Gençliğimizle birlikte 24 Haziran da yapılacak olan seçimlere hazırız. Seçilecek olan Furkan kardeşime ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum" dedi.



AK Parti Gençlik Kolları İstanbul İl Başkanı Taha Ayhan, “15 Nisan tarihinde yapılan kongrede muhteşem bir atmosfer vardı. O gün o atmosferde büyük emeği olan gençlik kollarında bulunan kardeşlerime teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz hafta görevi devralan çok kıymetli ağabeyim Hanefi Dilmaç'a da çıktığı yolda başarılar diliyorum. Bugün burada seçilecek olan Furkan Çeliker kardeşimle birlikte yeni görev alacak kardeşlerime de Allah yar ve yardımcıları olsun diliyorum" dedi.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, İstanbul Milletvekilleri Hurşit Yıldırım, Metin Külünk ve Hasan Turan’da AK Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi’nde, birer konuşma yaparak yeni yönetime başarılar diledi.

Furkan Çeliker, gençlik kollarında daha önce birlikte görev yaptığı arkadaşlarına plaket takdim etti.

AK Parti Beykoz İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çeliker'in yeni yönetimi ise şu isimlerden oluştu:

Arif Güven

Ayşe Cansız

Beyzanur Karakaya

Burak Karaçam

Büşra Musaak

Cengiz Yılmaz

Emrah Toraman

Emre Yılmaz

Erbay İpek

Hacı Furkan Deniz

Kadir Sefa Çırak

Mehmet Esatoğlu

Mehmet Melih Pir

Merve Aydın

Muhammed Burak Özdemir

Mustafa Birol

Mustafa Çelik

Oğuzhan Çakır

Oğuzhan Yıldız

Recep Yaman

Sinan Aksoy

Tuğba Sönmez

Uğur Ulusoy

Zekai Öztürk

     
Editör: TE Bilisim