Laga Luga Lounge’un erken süreçte başarıya ulaşmasının bir diğer faktörü ise; yönetim kurulu üyelerinin 1999 yılından itibaren eğlence sektörünün içerisinde bulunmaları ve mekancılık algısını benimsemelerinin yanı sıra mesleğin dinamiklerini en iyi şekilde kodlamaları başarıyı tesadüften uzaklaştırıyor ve tek bir tümce içinde vücut bulmasına sebebiyet veriyor : TECRÜBE 

Laga Luga Lounge’un çok kısa sürede müdavimlerinin olması, gelen kişilerin “Başka yerde şubeniz var mı?” sorusunu çalışanlara sıklıkla iletmesinin hikayesi ise şurada yatıyor : İşletmenin kurucuları geniş bir yelpaze de alanının lideri konumundaki restoran ve cafe zincirlerini baz alarak keşif seyahatleri yapıyor. İstanbul’dan tutunda Kıbrıs’a kadar, Paris’ten Slovenya’nın başkenti Ljubljana’ya kadar geniş bir ölçeği ele alıp, bu mekanların artılarını ve eksilerini iyi bir şekilde kodlayıp Laga Luga Lounge’a uyarlamalarından kaynaklanıyor. Markanın asıl amacı Türkiye’de yeni yeni uyarlanmaya çalışılan hızlı, kaliteli ve konforlu hizmetin demirbaşı olup ülkenin dört bir yanına yayılmak. Tabi bunu hayal ederlerken şu cümleyi kulaklarına küpe etmekten geri durmuyorlar “ Hedeflerimiz ve hayallerimiz ne kadar büyürse büyüsün önceliğimiz konuklarımızın memnuniyeti olarak kalmaya devam edecek.”

Türkiye standartlarının fersah fersah ötesinde konfora ve tecrübeye sahip olan Laga Luga Lounge, toplumda salt bir kesime yönelik reklam stratejileri ve fiyat kampanyaları geliştirmek yerine toplumun bütün kesimlerini hedef alıyor ve “Biz Her Kesimden, Her Fikirden, Her İnsanın Ortak Adresiyiz” mottosuyla Cafe&Restoran piyasasına demir yumruğunu indiriyor. Laga Luga Lounge, yüksek kalitesi ve konforuna istinaden oldukça ters orantılı bir fiyat listesine sahip. Riva 2. Koy mevkiinde henüz ilk işletmesini faaliyete geçiren SESA GROUP’un göz bebeği Laga Luga Lounge, eşsiz manzarası ve müşteri memnuniyetini baz alan felsefesiyle Beykoz’da Cafe ve Restoran kültürü için yeni bir akımın ve yeni bir sayfanın öncüsü olmuş durumda.

Şimdilik Riva 2. Koy üzerinde hizmet veren Laga Luga Lounge’un izlemiş olduğu müşteri bazlı politikanın markaya geri dönüşü ülkenin dört bir yanına yayılması ihtimali işten bile değil. 

Editör: TE Bilisim