Acarlar Şirketler Topluluğu, Acarkent'in içinde AcarBlu Rezidans projesini hayata geçiriyor.


İstanbul Beykoz ilçesinde inşaa edilecek Acar Blu, Fatih Sultan Mehmet ve Yavuz Sultan Selim köprülerine yakın bir lokasyona sahip.



Demet Akalın, Kenan Doğulu, Beren Saat, Emre Altuğ, Sibel Can gibi ünlü sanatçıların ve önemli isimlerin ikamet ettiği Acarkent'te rezidans blokları eklenmişti. Acarlar Şirketler Topluluğu tarafından Acarkent'in içinde inşa edilecek AcarBlu projesi, 30 katlı 2 bloktan ve ağırlıklı aile yaşamına uygun 3+1 dairelerden oluşuyor. Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4,5+1 şeklinde tasarlandığı AcarBlu projesi, 10 bin metrekare yeşil alan sahip.

360 derece kesintisiz yeşil doğa keyfi sunan AcarBlu Rezidans'ta Boğaz ve Karadeniz manzarası bulunan 24 yaşam katlı ikiz kulelerde toplam 240 daire bulunmakta.

En düşük konut fiyatı 540 bin dolardan başlayan AcarBlu Rezidans projesinde iki tip vadeli ödeme seçeneği sunuluyor;

Türk Lirası Seçeneği; %50 peşin ödeme, %40'ı faizsiz 36 ay vade, 36. 1xbet ayda Konutta İade Modeli (KİM) tercihini kullanma hakkı ve 37. ayda %10 son ödeme.

USD Seçeneği ile; %35 peşin ödeme, %50'si faizsiz 60 ay vade, %60. ayda Konutta İade Modeli (KİM) tercihini kullanma hakkı ve 61. ayda yüzde 15 son ödeme.

AcarBlu Rezidans projesinde yaşayanlar için Acarlar Şirketler Topluluğu tarafından kullanım için bin 200 üyeye hizmet verebilecek kapasitede fitness salonu, spa ve yaşam merkezi, restoran, çocuk oyun parkı, 4 bin metrekare peyzajlı bahçe, açık alanda tartan pistli yürüyüş parkuru, evcil hayvan parkı dahil, dairelerden sadece asansöre binerek ulaşılabilen daha birçok yaşama alanı sunuluyor.

30 katlı 2 bloktan oluşan AcarBlu Rezidans projesinin altında 3 tam kattan ve 4 bin metrekare peyzajlı açık alandan oluşan sosyal mekanlar özel olarak tasarlanmış durumda.

AcarBlu Rezidans hizmetleri arasında Concierge Hizmetleri, Elektrik araç şarj istasyonu, Valet ve araç yıkama hizmetleri, Depolama alanı hizmeti ve Teknik servis hizmetleri bulunuyor.

Editör: TE Bilisim