Beykoz Belediyesi’nin Polonezköy “Sahipsiz Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi”nin önünde ve yakınında yaptığı suluklarla, yol kenarlarında ve ormanda yaşayan hayvanlar sıcak yaz günlerinde suya kanıyor.


Beykoz Belediyesi, yaz aylarında sıcakların artmasıyla birlikte, ormanda yaşayan hayvanların mağdur olmaması için Rehabilitasyon Merkezinin önünde ve civarında bulunan sulukların onarımını ivedilikle tamamladı.Sıcak havalarda hayvanlara su bulmakta kolaylık sağlayan beton suluklara haftanın 3 günü görevli personel tarafından temiz su bırakılıyor, bakım ve temizlikleri de düzenli olarak yapılıyor.

Bu hizmet sayesinde Polonezköy bakım evine alışkın olan hayvanlar mağdur olmuyor.

Tadilat çalışmaları nedeniyle kapalı olan Polonezköy “Sahipsiz Geçici Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi”nde verilen hizmetler ise bir süreliğine İBB Kısırkaya Geçici Hayvan Bakım Evi’nde yapılıyor.

Sokaklarda yaralı, hasta, bakıma muhtaç olan tüm hayvanlar haftanın 7 günü gezici saha ekipleri tarafından alınarak tedavi ve bakımları yapılmak üzere İBB Kısırkaya Geçici Hayvan Bakım Evi’ne ulaştırılıyor.

Beykoz Belediyesi ayrıca sokak hayvanlarının beslenmesi için gönüllü hayvan severlerle işbirliği içinde mama dağıtımı ve desteğini de sürdürüyor.



Editör: TE Bilisim