İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan İSKİ Beykoz'da uzun yıllar çalışmalar yaptı ama son 6 aydır hiç böyle ummalı bir çalışma görmedi.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), Beykoz'da Şube Müdürü olarak getirilen Oğuz Kaya ile birlikte Beykoz'daki bir çok soruna el attı ve çözüme kavuşturmak için mücadele etti.

Beykoz Tokatköy Mahallesinde bulunan Kasırga ve Bilgin sokakta bulunan vatandaşların uzun yıllardır evleri susuzdu. 2020 yılına gelmiş olmamıza rağmen bugüne kadar evlerine su bağlanmayan ve taşıma usulü ile su ihtiyaçlarını karşılayan mahalle sakinlerinin, Beykoz İSKİ Şube Müdürü Oğuz Kaya'nın üstün gayretleri sonuç verdi. 

30 hane halkı suyuna kavuşacak!

İYİ Parti Beykoz İlçe Başkan Yardımcısı Doğan Öksüz, mahallenin sorunlarını araştırmak ve vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilenmeyi kendine görev edinen Öksüz, edindiği bilgiler sonucunda İSKİ Beykoz Şube Müdürlüğü'ne bilgilendirdi. 3 günlük araştırma ve fizibilete çalışması sonrası mahallede çalışmaları başlatan Müdür Kaya, "10 iş günü sonrasında mahallenin su ihtiyacının karşılanacağını ve Tokatköylü hemşehrilerimizin bu çileden kurtulacağını ve 30'a yakın hanenin evine suları bağlanacağını" dile getirdi.

Mahalleyi Öksüz bırakmadı!

Kasırga ve Bilgin sokakta başlatılan çalışmaları her gün, günlük şekilde takip eden İYİ Parti Beykoz İlçe Başkan Yardımcısı Doğan Öksüz ise "Mahallemizin su sorununun çözülmesi için İSKİ olarak elimizden geleni yapacağız. Bu işin en kısa zamanda çözüme kavuşması için elimizden geleni yapıyoruz. Sağ olsun müdürümüz Oğuz Kaya Beyfendi de işin ehli. Liyakat sahibi insanlar bu görevleri yaptığı zaman Beykozumuzun hiç bir mahallesinde sorun kalmaz. Mahalle sakinlerimizin her türlü sorunlarında 7/24 bizlere ulaşabileceğini" söyledi.

İSKİ Beykoz'da ÖKSÜZ kalmadı, KAYA gibi

Kasırga ve Bilgin sokak sakinleri, "Evlerimize suyun gelmesi noktasında bizlere destek veren İSKİ Beykoz Şube Müdürü Oğuz Kaya Bey'e, CHP Meclis Üyesi Cemal Sataloğlu'na, İYİ Parti Beykoz İlçe Başkan Yardımcısı Doğan Öksüz Bey'e ve Mahallemizde bulunan Dernek Başkanımız Kadir İleri Bey'e de teşekkür ederiz. 

Sağ olsun müdürümüz bizlerin yarım asırdır çektiğimiz su problemimizi çözüme kavuşturdu. Allah kendisinden bin kere razı olsun. Çeşmemizi ne zaman açarsak hayr dualarımız onunla olacak. Bizler uzun zamandır hor görülmüşüz, kandırılmışız. İSKİ'nin artık Beykoz'da ne Öksüz kalır, ne yetim. Maşallah Kaya gibi" dediler.

Editör: TE Bilisim