TOFD Beykoz Şubesi, “Raketler Buluşuyor Engeller Aşılıyor” tenis turnuvasında dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.

Türkiye Omurilik Felçliler Derneği ve Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği, "Raketler Buluşuyor, Engeller Aşıyor" tenis turnuvasında dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.

Omurilik ve Felçliler Derneği binasında düzenlenen programa TOFD Beykoz Şubesi Başkanı Saniye Efe, Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Salim Öztürk, Beykoz Cumhuriyet Savcıları Ali Çağır, Yavuz Gökçe, Hakim Ramazan Oruç, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Bülent Küçük, Beykoz İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat Ekinci, Beykoz Belediyesi Meclis Üyesi Muharrem Kaşıtoğlu, Beykoz Belediyesi Meclis Üyesi, Doğu Karadenizliler İnterbahis Dernek Başkanı Emin Yavuz, Beykoz Tapu Müdür Yardımcısı Aysun Öztürk, Beykozlu Rizeliler Derneği Başkanı Mikail Akyıldız, Beykozlu Çankırılılar Derneği Başkanı Bilal Karabacak, Medipol Üniversitesi Öğretim Görevlisi Selda Selimoğlu, dereceye giren sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.

TOFD ve Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen tenis turnuvasının ödül töreninde TOFD Başkanı Saniye Efe, Kaymakam Ahmet Katırcı, Belediye Başkan Yardımcısı Salim Öztürk, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Bülent Küçük ve Beykoz Tapu Müdür Yardımcısı Aysun Öztürk teşekkür konuşması yaptı.

Düzenlenen turnuvada dereceye giren sporcular ödüllerini, Beykoz Kaymakamı, Belediye Başkan Yardımcısı, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Hakim ve Savcıların elinden aldı.

'Raketler Buluşuyor, Engeller Aşılıyor' tenis turnuvasında yapılan bağışlarla, liseye giden Umut Mikail Erdönmez'e akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.

      
Editör: TE Bilisim