Henüz iki gün önce Beykoz'un tanınmış simalarından Ferit İnal Lisesi Mezunlar Derneği Eski Başkanı Ziya Sökmez'in ardından Beykoz, bir cenaze haberiyle daha sarsıldı. Atatürkçü Düşünce Derneği'nin Beykoz Şube Başkanı Mualla Sertdemir, 63 yaşında hayatını kaybetti. Aslen Kastamonu Taşköprülü olan Mulla Sertdemir'in cenazesine katılan ve iki gün önce eşini toprağa veren Füsun Sökmez ise gözyaşı döktü. Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek başta olmak üzere CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan, Dr. Kadir Gökmen Öğüt, İsmet Konca ve beraberinde binlerce Beykozlu, Paşabahçe'ye gelerek aileye taziyelerini iletti. CHP Beykoz Yönetim Kurulu Üyesi Elif Çelik ve TOFD Beykoz Şube Başkanı Saniye Efe de merhum Mualla Sertdemir'in kızı Olca Yılmaz'a sarılarak, acısını paylaştı. Cenaze törenine katılanlar arasında Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, CHP İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, CHP İstanbul Eski Milletvekili Berhan Şimşek, Süleyman Çelebi, Dr.Kadir Gökmen Öğüt, Beykoz Belediye Eski Başkanı Muharrem Ergül, CHP İlçe Başkanı Mahir Taştan, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Gazi Muharrem Kaşıtoğlu, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çeliker, meclis üyeleri ve STK temsilcileri vardı.

Paşabahçe Merkez Cami, iki gün sonra bir başka Beykozlunun son yolculuğuna uğurlandığı yer oldu. Cuma Namazı'na müteakip kılınan Cenaze Namazı sonrası defnedilen Mualla Sertdemir için binlerce İlbet Beykozlu Paşabahçe'de toplandı. Fotğrafının da yer aldığı bir pankartla "Mualla Abla Seni Unutmayacağız" yazılı bir mesaj Paşabahçe meydanına asılırken, çok sayıda Beykozlunun da gözyaşı döktüğü gözlendi.

'ADD GYK adına Tansel Çölaşan çelenk gönderdi'


Öte yandan Mualla Sertdemir'in Cenaze Töreni için Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, ADD GYK adına Tansel Çölaşan, CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan, CHP Beykoz İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Elif Çelik, Vatan Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı, CHP'li Beykoz Belediye Meclisi Üyeleri Aydın Düzgün ve Okan Uzun, GSD A.Ş. mensupları, Füsun Ziya Uras ve Metin Ağırman çelenk gönderdi.



Editör: TE Bilisim