Anadolu Hisarı İdman Yurdu’nun Olağan Seçimli Genel Kurulu bugün saat 12:00 sularında kulüp lokalinde düzenlendi. Toplantının ikinci ayağına spor camiasından birçok isim katıldı. Katılımcılar arasında; Av. Ferda Kazancıbaşı, eski kulüp başkanı Adnan Güner, BİSK Başkanı Asım Özdemir, Göksu Mahallesi Muhtarı Arzu Kuşdili, Akbaba Mahallesi Muhtarı Yüksel Kılıç, Anadoluhisarı Turizm ve Kalkındırma Derneği Başkanı Mustafa Babuz gibi isimler vardı.

DİVAN KURULU LİSTESİNDE SÜRPRİZ BİR İSİM VAR!

Genel kurul ilk etapta divan kurulu üyelerinin ve divan başkanlığının seçimiyle başladı. Listede bir dönem Beykoz Belediye Başkanlığı görevini ifa eden Muharrem Ergül vardı. Böylelikle uzunca bir dönem Anadoluhisarı İdman Yurdu’nda kalecilik yapan Ergül, eski ocağına yönetici olarak geri dönmüş oldu.

Seçimlerin ardından İstiklal Marşı’yla devam eden Genel Kurul’da Kulüp Başkanı Cenk Nur faaliyet raporunu katılımcılara okudu. Tahmini bütçe mali raporu görüşmeye sunuldu ve ibra edildi. Denetleme kurulunun raporu da ibra edilince yeni yönetim kurulu üyelerinin seçimleri yapıldı.

Haber : Ramazan Dengiz

İşte Anadolu Hisarı İdman Yurdu’nun yeni dönem yönetim kurulu listesi;

1- Cenk Nur

2- İlker Güner

3- Harun Eyibil

4- Murat Bayraktar

5- Erkan Balkan

6- Tolga Arat

7- Hakan Arkan

8- Alparslan Erdil

9- Cengiz Demirtaş

10-Oral Kap

11- Yakup Türk

12- Recep Hisli

13- Gürcan Öztürk

14- Ertan Göksel

15- Cihat Kurtuluş

16- Halil Güveli

17- Ali Benli

18- Nazım Erdoğan

19- Ahmet Özçelik

20- Serhan Turaman

21- Kubilay Alpay

22- Sinan Kekava

Denetleme Kurulu:

1- Muharrem Ergül

2- Şeref Özbek

3- Asım Karakaya

4- Tamer Dinçer

5- Murat Dragumandan

Editör: TE Bilisim