Anadoluhisarı İdman Yurdu'nun temsilcileri, Anadolu Hisarı’nın köklü ailelerinden Fethi Yıldız’a kulübün güncel faaliyetleri hakkında kısa bir brifing verdi. Anadoluhisarı İdman Yurdu Kulübü’nü yakından tanıdığını belirten Yıldız net bir şekilde “Anadoluhisarı bedeli ne olursa olsun Küçüksu Çayırı’ndaki yerine geri dönmelidir” dedi. Daha sonra kulüp yöneticileri, Yıldız’a; Anadoluhisarı İdman Yurdu’nun, İBB’ye yapmış olduğu başvurulardan ve gönderdikleri dilekçelerden söz etti. Kulüp başkanı Cenk Nur, bürokratik sürecin çok uzun sürmesine karşın kulübün eski tesislerine yeniden kavuşmak istediğini belirtti. Kulüp yöneticilerinin brifingi ve Cenk Nur’un şahsi isteği doğrultusunda Yıldız “Daha fazla vakit geçirmeden süreci hızlandıracak adımları atalım. Bir Hisarlı olarak bu süreçte yanınızda olduğumu bilmenizi isterim” şeklinde konuştu.

Toplantının ardından Anadolu Hisarı İdman Yurdu’nun temsilcileri; MHP İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Fethi Yıldız eşliğinde partinin Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye kulüp formasını hediye etme nezaketinde bulundular. Fethi Yıldız, kulübün yöneticilerini Devlet Bahçeli’ye takdim ederken “Başkanım, Anadoluhisarı İdman Yurdu Talat Paşa’nın kulübü, yöneticileri ise bizim çocuklarımız.” lafzında bulundu.

Anadoluhisarı İdman Yurdu’nun Kulüp Başkanı Cenk Nur, toplantının başından sonuna kadar desteklerini esirgemeyen ve kulüp temsilcileriyle daimi bir şekilde alakadar olan MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman’a, Fethi Yıldız’a ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye teşekkürlerini sundu.

Editör: TE Bilisim