TOFD Beykoz Şubesi, “Raketler Buluşuyor Engeller Aşılıyor” tenis turnuvası, Acarkent Tenis Kortunda gerçekleşti.

Türkiye Omurilik Felçliler Derneği ve Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği, proje koordinatörü Beykoz Tapu Müdür Yrd. Aysun Öztürk ve proje ortağı Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Bülent Küçük'ün yürüttüğü "Raketler Buluşuyor, Engeller Aşıyor" turnuvası Acarkent Tenis Kortunda gerçekleşti.

24 oyuncunun mücadele ettiği turnuva açılışını, Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı ve Casinoslot Milli Sporcu Ebru Bulgurcu yaptı. Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Salim Öztürk ise, Beykoz Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yılmaz Gökgöz'e 10' 7 mağlup olarak ilk turda elendi.

TOFD yararına yapılan turnuvada, liseli bir gence 11 Ekim Çarşamba günü, saat: 12.00'da Omurilik Felçliler Derneğinde "akülü tekerlekli sandalye" hediye edilecek. Katılım sağlayan tüm sporculara OFD Başkanı Saniye Efe tarafından "katılım belgesi", Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Bülent Küçük tarafından ise "raket" hediye edildi.

Turnuvaya, Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı, Belediye Başkan Yardımcısı Salim Öztürk, MHP İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Bülent Küçük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay, Beykoz İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Murat Ekinci, Beykoz Belediyesi Meclis Üyesi-Doğu Karadenizliler Dernek Başkanı Emin Yavuz, KAS-DER Başkanı Süleyman Çalık, Rizeliler Dernek Başkanı Mikail Akyıldız, Beykoz savcıları, tüm ilçe müdürleri, kurum amirleri, STK temsilcileri, kulüp temsilcileri ve tek gazete olarak Beykoz Gündem katıldı.

Turnuvanın final sonuçları ise şu şekilde;

KADINLAR
1.
Evren Tatlısuoğlu
2.
Emel Aydın
3.
Aysun Öztürk
4.Esengül Bulut Yıldız


ERKEKLER
1.Bülent Küçük
2.Tufan Keskin
3.Mevlüt Baş
4.Yılmaz Gökgöz

  

 
Editör: TE Bilisim