Anadoluhisarı'nda bulunan Qadraj Kafe&Restoran sahipleri Saadettin Çay ve Resül Rençber, Beykoz Spor Kulübü'ne destek verdi.

Beykoz Spor Kulübü'nün başlatmış olduğu kombine kartların satışı devam ediyor. Beykozluların duyarlılıkla yaklaştığı kombine kartlarına ilgisi beklenenden fazla oldu.

Beykoz’da bulunan iş insanlarının destekleriyle ayakta duran Beykoz Spor Kulübü'ne bir destekte Qadraj Kafe&Restoran sahiplerinden geldi.

Qadraj Kafe&Restoran, Anadoluhisarı’nın en kaliteli mekanı olmayı kısa zamanda başardı.

Saadettin Çay ve Resül Rençber, "Beykoz Spor Kulübü'nün, 28 Eylül'de başlayacak olan lig hazırlıklarını yakından takip etmekteyiz. Güzel bir yönetim ve takım kuruldu. Bu sezon, uzun zamandır hasret kalınan BAL Lig'ine çıkacağına inancımız tamdır. Yönetim kurulunun özverili çalışmasına duyarsız kalmamak adına, kulübümüzün başlatmış olduğu kombine kartlardan bizde alarak, üzerimize düşen görevi yerine getirelim istedik. 2019-2020 sezonunun Beykoz Spor Kulübü için çok iyi geçmesini temenni ediyoruz" dediler.

Beykoz Spor Kulübü Yöneticisi Yılmaz Gökgöz, "Öncelikle Beykoz’a kazandırdığınız güzel ve kaliteli mekan için teşekkür ederim. 5 adet VİP Kart alarak bize destek olmanız bizim için gerçekten çok önemliydi. Kulümüzün BAL Lig'ine çıkması için iyi bir kadro kurduk. Haliyle de giderlerimiz arttı. Beykozumuzu sizlerin verdiği desteklerle, hep birlikte bir üst lige çıkaracağız. Bu başarı; sadece bize özgü değil, hepimizin başarısı olacak. Allah bol kazançlar versin" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim