Beykoz Belediyespor Kulübünün Milli Antrenörü Osman Günaçtı yeni dönemdeki ilk görevi için Milli Takım Kampına davet aldı. 7-17 Ekim tarihleri arasında yapılacak 10 günlük kamp için davet alan Şampiyonların Antrenörü bir kez daha göğsümüzü kabartmış durumda.

Özellikle son 10 yıllık süreçte Ulusal ve Uluslar arası Şampiyonalarda şampiyonluk kazanmış derece yapmış sporcuları Türk Sporuna kazandırma başarısı gösteren Osman Günaçtı Hoca, bu kamp döneminin ardından 2-5 Kasım Tarihleri arasında Güney Kıbrıs'ta yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında Türkiye Milli Tekvando Şampiyonasında Teknik Heyette yer alacak.

ERHA BEYKOZ'a yaşanan süreç işe ilgili paylaşımda bulunan Osman Günaçtı Hoca, Milli Davetin kendisi için de bir gurur ve mutluluk vesilesi olduğunu söylerken, " Son yıllarda birçok başarılı sporcu yetiştirmiştim, bunlara ilaveten şu anda Betticket tarafıma tebliğ edilen Milli Takım Antrenörlerinden biri olma onurunu yeniden yaşatan davete icabet edip kampa gideceğim. Türk Tekvandosuna katkıda bulunmaya yıllardır devam ettiğimiz gibi bundan sonra da devam edeceğiz. Beykoz İlçemizden yetişen bir isim olarak İlçemi de Milli Takımda başarı ile temsil etmenin gururunu da beraberinde yaşayacağım " diye konuştu.
Editör: TE Bilisim