Beykoz 1908 takımının efsane futbolcusu Kelle İbrahim adına her yıl geleneksel olarak düzenlenen 40 yaş üstü veteranlar futbol turnuvasının 6.yılında finale kalan takımlar Gümüşsuyu Veteranlar ve Paşabahçe Veteranlar olmuştu.

Kupa finalini, CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, BİSK Başkanı Asım Özdemir ve ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kaya izledi.

16 Aralık Pazar günü final maçı öncesi Şöhretler Karması karşı karşıya geldi ve izleyenlere seyir zevki olarak güzel bir maç seyrettirdiler.

Final maçında ise Gümüşsuyu ve Paşabahçe takımlarının sahadaki mücadelesi adeta nefes kesti. Final maçına yakışır şekilde bir mücadele sergileyen takımlar sahada kora kor bir mücadele sergilediler.

Paşabahçe Veteranlar takımında eski milli oyuncu Ogün Temizkanoğlu da mücadele etti.

Maçın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.

İkinci yarının ortalarında Gümüşsuyu 1-0 öne geçti.

Maçın sonlarına doğru korner atışından gelen topta Paşabahçe Veteranlar eşitliği yakaladı.

Maçın normal süresi 1-1 sona erdi.

Maçın uzatma dakikalarında hızlı gelişen atakta golü bulan Gümüşsuyu maçta 2-1 öne geçti.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca 6. Düzenlenen Kelle İbrahim Veteranlar Turnuvası 2018’de Gümüşsuyu Şampiyon Oldu.

Maç sonrası Gümüşsuyu oyuncuları sahada büyük sevinç yaşadı.

Maçta başarılı kurtarışlarıyla alkış alan Gümüşsuyu kalecisi Metin YILMAZ final maçının en değerli oyuncusu seçildi ve şiltini Kelle İbrahim Turnuvası organizatörlerinden ve Beykoz Masterlar takımı oyuncusu Hakkı Baş’ın elinden aldı.

Turnuvanın en centilmen takımı ödülü Örnekköyspor’un oldu. Örnekköyspor adına kupayı alan Menderes Türkoğlu bu kupayı Anadoluhisarı takımı ile paylaştı.

Haber: Metin Yılmaz beykozamator.com

Editör: TE Bilisim