İstanbul 1.Amatör Lig'te şampiyon olan Gümüşsuyu Spor Kulübü şampiyonluğunu, Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri'nde kutladı.

Şampiyonluk kutlamasına, Gümüşsuyu Spor Kulübü Başkanı Şeref Kurtuluş, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Özbek, Tacettin Aksu, Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Bülent Küçük, Muhtarlar Derneği Başkanı Hüsnü Kolcu, BİSK Başkanı Asım Özdemir, STK temsilcileri, muhtarlar, Gümüşsuyu Spor Kulübü futbolcuları ve taraftarı katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını Kulüp Başkanı Şeref Kurtuluş yaptı.



Gümüşsuyu Spor Kulübü Başkanı Şeref Kurtuluş yaptığı konuşmada; "Öncelikle Afrin'de Zeytin Dalı Operasyonunu sürdüren vatan savunması için mücadele eden Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Kahraman Personelimize şükranlarımı sunarım. Allah yardımcıları olsun.

Amatör sporcuların ve amatör spor kulüplerimizin dostu olan her zaman maddi ve manevi olarak yanlarında olan ve bu mekanı bize tahsis eden ve gecemizi onurlandırdığı için Beykoz Belediye Başkanımız Sayın Yücel Çelikbilek'e huzurlarınızda teşekkür ederim.

Gümüşsuyu Spor Kulübü olarak sosyal bir olgu ile hareket etmeye çalışıyoruz. Futbolda tüm yaş kategorilerinde liglere katılarak sportif faaliyetlerimize devam etmekteyiz. Amacımız yarışmacı bir kulüpten daha çok çocuklarımızı, gençlerimizi, sanal dünyadan ve diğer kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak ve uzak tutarak spor yapmalarını sağlayarak sağlıklı kişiler yaratmaktır. Bu amaçla yönetim kurulumuz tüm sportif giderlerini karşılayarak 3 senedir ücretsiz yaz ve kış spor okullarını çok başarılı bir şekilde yaptık. Futbol dışı Basketbol ve Atletizim branşlarımız da faaldir. Bahis Siteleri Bunların meyvelerini de yavaş yavaş almaktayız. İlk sene 70 sporcu ile başladığımız bu spor okullarına şimdilerde yaklaşık 200 sporcu çocuğa hatta daha fazlasına ulaşmayı başardık.

Bu başarılarımızın, haklı gururumuzun yanında tesislerimizdeki sentetik çim halı sahamızın zemini, aydınlatması ve çevre düzenlemesi çok kötü durumda olduğundan şuan pek sağlıklı antrenmanlar yapılamıyor. Bu konuyu Belediye Başkanımız Yücel Çelikbilek'e ilettiğimizde hemen talimat verdirerek en kısa zamanda yapılacağı sözünü vermişti. Kendisine şahsım ve yönetim kurulu üyelerim ve Gümüşsuyu spor camiası olarak çok teşekkür ederim. " dedi.

Şeref Kurtuluş'un konuşmasının ardından Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, İlçe Spor Müdürü Bülent Küçük, BİSK Başkanı Asım Özdemir'de Gümüşsuyu Spor Kulübü'nün şampiyonluğunu kutlayan birer konuşma yaptı.

Program, Gümüşsuyu Spor Kulübü'ne destek veren Yücel Çelikbilek, Bülent Küçük ve Asıma Özdemir'e verilen plaket takdimi ile son buldu.

Editör: TE Bilisim