Türk sporunun köklü kulüplerinden biri olan Beykozspor 1908 A.Ş.'den ilham alınarak Beykoz Belediyesi'nin meclis kararıyla “Dünya Beykozlular Günü” 2009 yılından bu yana her yıl 19 Ağustos'ta kutlanıyor.

Dünya Beykozlular Günü, 19 Ağustos Pazartesi günü Beykoz Meydan'da toplanılıp, kortejler halinde Beykoz Stadı'na kadar yürünecek. Düya Beykozlular Günü, çeşitli etkinliklerle kutlanılacak. 

Program Akışı:

17:00 Beykoz Meydan toplanma

18:30 Kortej halinde stada hareket edilmesi

19:08 Meşalelerin Yakılması

19:30 Günün anlam ve önemi ile ilgili Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Kulüp Başkanı Zeki Aksu, Boğazın Yargıçları adına Murat İlhan, İbrahim Yıldırım konuşma alacak.

Beykozspor Kulübü Başkanı Zeki Aksu, sosyal medya hesabı olan Facebook'ta yayımladığı paylaşım ile Beykozluları, Dünya Beykozlular Günü'ne davet etti. 

Aksu'nun sosyal medyadaki paylaşımı şu şekilde;

"BEYKOZ'LULAR GÜNÜNDE BULUŞUYORUZ

Dünya Beykoz'lular günü olarak kabul edilen 19 Ağustos, bu yılda Beykoz'da coşkulu bir şekilde kutlanacak.

Türk sporunun köklü kulüplerinden olan kulübümüzden ilham alınarak Beykoz Belediyesinin meclis kararıyla" Dünya Beykoz'lular Günü" 2009 yılından bu yana her yıl 19 Ağustos'ta kutlanıyor.
Beykoz'luluk bilincinin gelişmesi, birlik ve beraberliğin güçlenmesi amacıyla kutlanan etkinlik çerçevesinde Beşiktaş (1903-2003) ve Fenerbahçe (1907-2007) den sonra kuruluşunun yüzüncü yılında 2008-2009 Sezonunda TFF 3'ncü LİG'de Şampiyon olarak TFF 2'nci LİG'e yükselen kadromuzda yer alan futbolcularımızın yer alacağı takımımız (1908-2008) ile geçmiş dönemlerde TFF Süper Lig'inde oynayan şöhretler karması ile saat 18.00 de karşı karşıya geleceklerdir.

Beykoz Spor Kulübünün gönlünde taht kurmuş eski futbolcumuz ve 100 nci yılda Şampiyon olan kadronun teknik patronu Ergün Ortakçı ve yardımcı antrenörleri, genel kaptanı Birol Balıkçı takımımızın başında olacaktır.

Gün sonunda 100 nci yılda Şampiyon olan takımımızın yöneticileri, futbolcularına, akşam yemeği verilecektir.

Ayrıca A takımımızın 2019-2020 sezonunu da açacaktır. Açılışta futbolcularımız ve teknik kadro Beykoz taraftarlarına ve katılımcılara tek tek tanıtılacaktır...

Dünya Beykozlular günü etkinliği çerçevesinde kulübümüzde bütün branşlarda forma giyen sporcularımız ve Beykoz Spor Kulübüne gönül veren herkes davetlidir..."

Editör: TE Bilisim