TFF’nin düzenlemiş olduğu Türkiye Şampiyonası U-19 klasmanında bugün grup aşamasının ikinci müsabakaları tamamlandı. Beykoz’un temsilcisi olarak turnuvada Beykoz Spor ve Çubuklu Spor yer alıyor. İlk maçını Eskişehir’in temsilcisi Eskişehir Sağlıksporla yapıp 3-1 yenilen Beykoz Spor, bugün Ankara temsilcisi Ankara Ostim Spor oynadığı harikulade oyunla yaralarını sardı.

TARTIŞMALI POZİSYON

İlk yarının sonlarına doğru Hasan ve Erencan’ın attığı gollerle skor 2-1 oldu. Skor avantajını elde eden Beykoz temsilcisinin bir golü de ofsayt sebebiyle iptal edildi. Beykoz Spor’ un yöneticileri tarafından hakeme yöneltilen itirazlar cevapsız kalınca karar değişmedi. Beykoz’un temsilcisi ilk yarıyı 2-1’lik skor avantajıyla önde kapattı.

GÜZEL OYUN GALİBİYETİ GETİRDİ

İkinci yarının hemen başında Ankara temsilcisi Ostim Spor buldukları gol ile skorda eşitliği sağladı fakat Ankara temsilcisinin bulduğu gol Beykoz Spor’un moralini bozmaya yetmedi. İkinci yarıda tekrar sahneye çıkan Hasan skoru 3-2’ ye getirdi. İlerleyen dakikalarda oyun hakimiyetini iyice geliştiren Beykoz temsilcisi, şiir gibi oynadıkları oyunu şiir gibi bir golle süsledi. Beykoz Spor’lu Enes’in atmış olduğu jeneriklik gol ile skor 4-2 ye geldi ve Beykoz Spor bu gol ile birlikte 4-2’lik net bir sonuçla sahadan ayrıldı.

Editör: TE Bilisim