Süper Amatör Ligi 1. grupta mücadele eden Kavacık Spor Kulübü, şampiyonluk maçına çıkıyor.

Süper Amatör Lig'de mücadele eden Kavacık Spor Kulübü, en zorlu gruba düşmesine rağmen sezona galibiyetle başladı ve 10 maç üstüste kazanarak namağlup ünvanı aldı. Kendi sahasında tek kale futbol oynayan Kavacık Spor Kulübü, kendi evinde Kartal Spor'a 1-0 yenilerek ilk mağlubiyetini aldı. 

Kavacık Spor Kulübü, zorlu gruptan çıkmak için son maçına çıkacak ve tek şartları 3 Puan. Zorlu grupta 5 takımın çıkma olasılığı var.

Kavacık Spor Kulübü, Çıksalın karşısında berabere kaldığı durumda gruptan çıkamıyor. Mutlak galibiyet gerektiren maçta Beykozlular, Kavacık Spor Kulübü İçin Tek Yürek oldu. Beykoz 1908 ve TED Koleji'nin klasmanlara kalmasının ardından Kavacık Spor Kulübü'nün de yükselmesi için stadı hınca hınç doldurması bekleniliyor. Sosyal medya da başlatılan kampanyada Beykozlular, "Şampiyonluk maçında bende oradayım" videolar çekip paylaşarak destek oluyor. 

Kulüp Başkanı Bedri Güntay, "Cumartesi günü, Saat 14.30'da Kavacık Stadı'nda gerçekleşecek Kavacık Spor - Çıksalın maçına tüm Beykozluların desteğine ihtiyacımız var" dedi. 

Bakırköy 44

Kavacık 43

Çıksalın 43

Kartalspor 42

Bağlarbaşı 42

Bu hafta Süper Amatör Lig 1. Grubunda gerçekleşecek maçlar;

Dolayoba - Bakırköy

Karadolap (ligden çekildi) - Kartalspor

KAVACIK - Çıksalın

Tunaspor - Bağlarbaçı

Editör: TE Bilisim