Beykoz 1908 A.Ş. Takımının bu sezon maçlarını oynayacağı Beykoz Stadında, taraftarlar için hazırlan 3 ayrı Kombine Kart Satışlarında Taraftar Kartta 500 sayısına erişildi.





Sarı-Siyahlı ekibe gönül veren başta Boğazın Yargıçları olmak üzere, Mahallelerdeki Tribün Müdavimleri adeta kapı, kapı gezmek , ulaşabildikleri tüm arkadaşlar, ve şahsi dostlarına Kart Satışı yapmak için müthiş bir mesai harcandı. Bu birliktelik, beraberlik hali son yıllarda Kulüpler arasında tribünlerin en etkili çalışmalarından bir olarak gösterilmekte.

Öte yandan kampanya dahilinde destek olanların bir çoğunun çeşitli küskünlükler ve profesyonel lig beklentilerinin gerçekleşmemesinin ardından tribünlerden uzaklaşan isimlerden oluşması ise kampanyaya anlam katan görüntü idi. Kombine Kart satışından toplanan paralar ise 2018-19 Sezonunda Takıma Futbolcu alımında, transferinde kullanılacak.

Bu arada Taraftarların, Beykoz Sevdalılarının yapmış olduğu kampanya dışında Beykoz 1908 A.Ş. ve Beykoz Spor Kulübü Derneği Yöneticilerinin de Kombine Kart Satışı yaptıkları bilinmekte. Bu olumlu görüntülerim ortaya çıkması ile Sarı-Siyahlı Camiada yeni sezonda artık İstanbul Amatör Liglerinden kurtulma beklentisi daha ada belirgin bir hale gelmiş durumda. Taraftarlar ilçedeki kurumların, sivil toplum kuruluşlarının da bu konuda bir sınav vermekte olduğuna dikkatleri çekerlerken bu kesimlerden de kampanyaya destek beklediklerini ifade ettiler.

Yen sezonda müsabakaların oynanacağı Beykoz Stadında da Reklam Panoları vasıtası ile bir gelir sağlanabileceğini belirten Taraftarlar, Yıllardır Beykoz İlçesini mesken tutan, ikamet yapan Türkiye’nin en tanınmış firma sahiplerinin de Stat içine reklam panoları koyarak kampanyaya destek olmalarını talep etti ve bu konuda gerek Spor Kulübü Yönetiminin gerekse de ilçedeki resmi kurumların temaslarda bulunmasını arzUladıklarını beyan ettiler.

Kaynak:Beykoz1908haber

Editör: TE Bilisim