Beykoz Belediyespor Avrupa Kupasındaki ilk sınavında Kosova Temsilcisi Besa Fam Gaz Takımına 29-21 mağlup olduğu maçın rövanşından umutlu görünüyor.

Yeşil-Mavili ekibin Hentbol Şube Sorumlusu Ali Esat Yaşar Tüm Beykozluları çok uzun yıllar sonra takım sporlarında bir Beykoz takımının oynayacağı bir Avrupa Kupası maçına davet ederken, “ Kosova’daki ilk maçta 8 farklı bir yenilgi yaşamıştık. Kesinlikle bahanelere sığınmak istemem ancak o gün maçı yöneten hakemlerin yanlı tutumu olmasa farkı çok daha az aralıkta tutup rövanş maçı için avantaj yakalayabilirdik. Yarın ( Pazar ) Saat Betmatik 18.00’de Recep Şahin Köktürk Spor Salonunda yapacağımız maçta büyük bir taraftar desteği bekliyoruz. Biz ilk maçta iyi bir günümüzde değildik, ancak rövanş maçında maça tam konsantre halde çıkacağız “ diye konuştu.

Beykoz Belediyespor Kulüp Başkanı Muharrem Kaşıtoğlu ise yaptığı değerlendirmede, “Avrupa Arenasında tarihimizdeki ilk maçımız geçen hafta sonunda yaşamıştık. Tabii ki arzu edilmeyen bir mağlubiyet yaşadık. Yarın Kosova Ekibi ile ilk tur rövanş maçına çıkacağız. Maça iyi başlayıp, farkı kapamak istiyoruz. Bu zorlu maçta taraftarlarımıza da büyük iş düşecek. Paşabahçespor Basketbol Takımı ile 90’lı yılların başında yaşanan Takım Sporlarındaki ilk Avrupa maceramızın ardından ikinci kez Beykoz Belediyespor olarak müsabakaya çıkacak takım olmanın heyecanını fazlası ile yaşıyoruz. İnşallah maçtan galibiyet ile ayrılıp ikinci tur maçımızı bekliyor olacağız “ şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilisim