OKTAY YILMAZ FIGHT ACADEMY'den 2 TÜRKİYE ŞAMPİYONU 

1987 uluslararası full contackt şampiyonu, euroring 2008 profesyonel asya şampiyonu, WMKO 2008 profesyonel dünya şampiyonu, WMKO 2011 profesyonel akdeniz şampiyonu Oktay YILMAZ'ın yetiştirdiği Enes YILMAZ ve Baki ÇALCALI kendi sikletlerinde Kick Boks Türkiye şampiyonu olarak Milli takıma seçildiler. 

Kick Boks, muay tahai, wushu dövüş sporlarında türkiye çapında birçok kez şampiyonlukları bulunan sporcularımız Avrupa şampiyonası yolunda...

Enes YILMAZ 67 kg'da büyüklerde yarışacak, Baki ÇALCALI ise 81 kg'da gençlerde yarışacak. sporcularımızla yaptığımız röportajda: "haftanın altı günü 5 yaşından itibaren hem okul hem antrenman olarak çok sıkı çalışmaktayız. uzun yıllar çalışmalarımızın başarılarını almaya başladık. Kendi maddi imkanlarımız ile bugün buralara kadar gelebildik. Avrupada ülkemizi temsil edeceğiz, İSTİKLAL MARŞIMIZI tüm dünyaya dinleteceğiz, şanlı bayrağımızı dalgalandıracağız. Bu bizim için çok büyük bir gurur heyecanlıyız fakat hazırız tek istediğimiz avrupa kupasını türkiyeye getirmek. Biz Beykoz'lu sporcular olarak kendi imkanlarımız dahilinde buralara kadar gelmeyi başardık mutluyuz gururluyuz. Desteklenirsek daha güzel yerlere gelebileceğimize inanıyoruz." dediler.

Editör: TE Bilisim