2018-2019 sezonunda U19/1. Ligi 16. Grup şampiyonu olan ve eleme maçında Beyoğlu Yeniçarşı’yı 2-1’lik skorla  geçerek Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan Beykoz 1908 U-19 takımı, 2.Maçını Cumartesi saat 14.30’da Kütahya Toki Stadında Ankara Ostim Spor ile oynayacak.

Takımımız Kütahya’da oynanacak Türkiye şampiyonası grup maçları için dün saat 15.00’de yola çıktı. Kulüp Başkanı Zeki Aksu başkanlığındaki kafilede 22 futbolcu, antrenör Buğra Çöten ve yardımcıları, otobüs kaptanı İlker Genç olmak üzere 27 kişi bulunmakta.

Kulüp Başkanı Zeki Aksu, Kütahya'ya yola çıkmadan önce Beykoz Gündem aracılığı ile Beykozlulara seslendi. Aksu, "Türkiye Şampiyonası bizim için önemli. Bu sene büyük umutlarla kurduğumuz A takımımızdan istediğimiz sonuçları alamadık. Önümüzdeki sezon Allah'ın izniyle çok daha iyi işler yapacağız. 2 yıldır idman sahamız ve stadımız yoktu, bunun handikaplarını çok yaşadık. Ama artık sahamız ve stadımız hazır. 111 yıllık çınar olan Beykoz 1908 gelecek sezon itibariyle yükselecektir. Türkiye Şampiyonasına gelince, ben genç kardeşlerime güveniyorum. Nasıl bir takımda oynadıklarının hepsi farkında. Beykoz'a, Beykozluya hepimiz borçuyuz. U-19 takımımız Türkiye Şampiyonasını kazacağına şüphem yoktur." dedi. 

Editör: TE Bilisim