Boğaz’ın güzelliğini sergileyen modern yüzüne ve 7/24 canlı mekânlara kavuşan Beykoz Sahili, su sporlarıyla renklendi.
 

Yaz aylarında spor ve eğlenceyi buluşturan su sporları her yaştan ilçe sakinine alternatif sunarken sahilde gezinti yapanlara da görsel şölen yaşatıyor.

Beykoz Belediyesi tarafından ilçe tarihinde önemli yeri olan su sporlarını yeniden canlandırmak, sahili şehrin çekim merkezi yapmak amacıyla kurulan “Su Sporları Merkezi” açıldığı ilk günden bu yana ilçe sakinlerinin uğrak noktası oldu.

Sahil kentlerine yaraşır düzenleme ve festivallerle ilçe sakinlerinin yakın tarihte olduğu gibi mavi sularla buluştuğu Beykoz’da kano ve yelken sporları yapılıyor ve lisanslı sporculardan kurulu kürek takımı şampiyonluklara hazırlanıyor.

Sahilde Kano Keyfi 

Beykoz Belediyesi’nin ücretsiz kano ve yelken eğitimlerine katılan ilçe sakinleri, Boğaz manzarası eşliğinde spor yapmanın keyfini yaşarken, alternatif ve eğlenceli spor dallarıyla sağlıklı yaşamın kapılarını aralıyor.

Beykozlulardan ilgi gören kano eğitimleri çocuk ve yetişkinler olmak üzere 2 ayrı grupta veriliyor. Çocuklara yönelik eğitimlerden 9-14 yaş grupları, yetişkinlere yönelik eğitimlerden 15 yaş ve üstü gruplar yararlanıyor.

Editör: TE Bilisim