Beykoz 1908 A.Ş Teknik direktör Aydın Dursun ve yardımcıları nezaretinde Beykoz 1908 Kulübü futbolcuları, Perşembe günü saat 18:00'da Beykoz Stadyumu'nda ilk idmanına çıktı.

Sarı Siyahlıların Beykoz Stadı'nda yeni sezon öncesindeki ilk idmanını, Beykoz 1908 A.Ş. Başkanı Zeki Aksu ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra futbolcuların aileleri de izledi.

Antrenman öncesi yeni sezonun başarılı geçmesi Kulüp Başkanı Aksu ve Teknik Direktör Dursun, futbolculara birer konuşma yaptı.

Teknik heyet ve futbolcularla bir süre sohbet eden Kulüp Başkanı Zeki Aksu, "Beykoz Spor Kulübü'nün tarihinden bahsetmeye gerek yok. 111 yıllık büyük bir kulübüz ve bu büyük kulübün mazisinde ilkler yer almaktadır. İyi bir takım kurduk. Hocamızın doğrultusunda hepiniz buradasınız. Biz burada öncelikle bir aile olacağız ve iyi bir aile olduğumuz zamanda iyi bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Mazisi ilklerle dolu olan Beykoz 1908'in bu sezon bir üst lige çıkacağına biz inandık, siz de inanırsanız eğer bu iş olur. Hepinizin gözünde bu heyecanı görüyorum. 2019-2020 sezonunun Beykozumuza hayırlı olmasını diliyor. Allah, sizlere güç ve kuvvet versin." dedi.

Editör: TE Bilisim