Ümraniye Belediyesi Hekimbaşı Sahasında son derece çekişmeli ve bol gollü bir karşılaşma vardı. Bir taraftan kadrosunu baştan aşağı yenileyen ve ne yapacağı merak konusu olan Beykoz 1908 , diğer yandan ise Ümraniye’nin başarılı ekiplerinden Karabekirspor vardı sahada.

Beykoz 1908 A.Ş. Takımı müsabakaya Kalede Gürcan-Miraç-Arınç-Barış-Deniz-Roland-Tuğberk ( Dk.46 Umut )-Kasım ( Dk.75 Harun )-Ali Feyyaz-Bayram ( Dk.51 Berkay ) ve Ulaş’tan oluşan bir kadro ile çıkan Barış Pehlivan’ın öğrencileri ilk maçından aldığı farklı galibiyet ile taraftarlarını fazlası ile sevindirdi.

Maçta ilk gol ev sahibi takımdan 15.Dakikada geldi. Bu gole cevap 19.Dakikada topla buluşan Kasım‘ın yaklaşık 30 metreden çektiği Bahis Siteleri sert şutun ağlarla buluşması ile geldi 1-1.

Dakikalar 34’ü gösterirken Karabekirspor savunmasınd kaleci ile pas alışverişinde araya giren topu kapan Ali Feyyaz takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti. Bu andan sonra sahada daha rahat oynayan ekip konuk takım Beykoz 1908 idi.

39 Dakikada sol kanatta topu alan Arınç Süzer çaprazdan yaklaşık 35 metreden nefis bir şut ile Karabekirspor ağlarını havalandırırken Kalecinin müdahalesi yetersiz kaldı. 42.Dakikada ev sahibi takım savunma alanında topla buluşan Bayram Uçar uzun mesafeli bir sürüşten sonra  aşırtma bir vuruş ile durumu 4-1’e taşıdı. İlk yarı bu skor ile tamamlandı.

İkinci yarıda Beykoz 1908 Takımında faul beklenen bir pozisyonun ardından gelişen atakta ev sahibi takım ikinci golünü buldu.

Kalan dakikalarda taraftarlarının da desteği ile oyunu kontrolünde tutmasın bilen Sarı-Siyahlılarımız 4-2’lik galibiyet ile sezona mutlu başlamış oldu.
Haber: Erha Beykoz 1908
Editör: TE Bilisim