Süper Amatör Lig 8.Grupta klasman grubu hesapları yapan Beykozspor1908 mutlak galibiyet hesabı ile gittiği Ataşehir Çamolukspor deplasmanından hiç ummadığı bir skor alarak haftayı puansız kapattı.

Aytaç Geçgel,Batuhan Sarıgül ve Tolgahan Küçük hakem üçlüsünün yönetiği karşılaşmada Beykozspor1908 taraftarı da yaklaşık 300 kişiyle tribünlerdeki yerini aldı ve takımını destekledi.

Ataşehir Çamolukspor’un baştan sonra üstün götürdüğü karşılaşmada ev sahibi takımın golleri 23.dakikada Ekrem Aydoğmuş, 38. ve 53.dakikalarda Soner Mor ve 71.dakikada Murat Can Koçak’tan geldi.

Bu mağlubiyet ile 26 puanda kalan Beykozspor1908, alt sıradaki takipçisi Çekmeköy Alemdağ’ın haftayı 3 puanla kapatmasının ardından 3.sıraya geriledi.

Haftaya kendi sahasında Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’u ağırlayacak temsilcimizde tek hedef bu karşılaşmayı kazanarak yeniden 2.sıraya yerleşmek ve Klasman Grubu iddaasını sürdürmek olacak.

Önümüzdeki hafta pazar günü oynanacak karşılaşmada Beykoz Taraftarınında Stadı hınca hınç doldurması ve adeta final niteliğindeki bu karşılaşmada takımının itici gücü olması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim