İstanbul Süper Amatör Lig 8.grup 21.hafta mücadelesinde grup ikincisi Beykoz 1908 Çakmakspor’u Beykoz Stadında konuk etti.

Mücadeleden 9-0 gibi farklı bir skorla galip ayrılan Beykoz 1908, yakın takipçisi Ataşehir Çamolukspor kendi evinde Kartal Bulvarspor ile berabere kalınca farkı 5 puana çıkartarak ligin bitimine 1 hafta klasman grubuna çıkmayı garantiledi.

Beykoz 1908 Başkan Vekili Nezih Beykozlu, Beykoz Gündem Gazetesi'nde verdiği demeçte, "Beykoz Spor Kulübü 112 yıllık köklü bir kulüptür. Bu köklü kulübün Süper Amatör Lig'de mücadele etmesi için biz Beykozlular için zuldü. Öyle muhteşem taraftarımız var ki onların Beykozumuzu Süper Amatör Lig'de mücadele etmesinden bizler kadar rahatsız ettiğinin farkındayız. Bu yüzden dolayı Beykozumuzu artık bir üst lig olan BAL Ligi'ne çıkartarak bu zulüme bu sene son vereceğiz. Futbolcularımız inandı, bizler inandık. Bu işe engel koyacak hiç kimse yok. Engel koyan hakemler oldu ama onları da yendik. Sezona 1 hafta kala klasmanda mücadele etmeye hak kazandık. Futbolcularımıza, teknik direktörümüz Aydın Dursun'a ve cefakar taraftarımıza sonsuz teşekkür ederiz. Futbolcularımızdaki inancı, fotoğraf karesinde zaten belli oluyor. Âdeta mutluluğun fotoğrafını çekmişler' ifadelerini kullandı. 

Editör: TE Bilisim