Süper Amatör Lig'inde Beykoz 1908'in, 2019-2020 sezonundaki rakipleri bugün çekilen kura ile belli oldu. 

grupta toplamda 11 takımın mücadele edeceği Süper Amatör Lig'inde 2019-2020 sezonunun kuraları, TFF İstanbul İl Başkanlığı toplantı odasında çekildi. 

Kura çekimi sonucunda Beykoz 1908 A.Ş., 2019-2020 sezonunda 8 Grubu’nda birbirinden zorlu rakipleri ile mücadele edecek. Beykoz grupta; Kartaltepe (Bayrampaşa), Kartal Bulvar (Kartal), Bulvar (Sarıyer), Mecidiyeköy (Şişli), Dikilitaş (Beşiktaş), Kumburgaz (Silivri), Çakmakspor (Ümraniye), Ataşehir Çamoluk (Ataşehir), Çekmeköy Alemdağ (Alemdağ), Taşoluk (Arnavutköy), RumeliKavağı (Sarıyer) ile kıyasıya mücadele edecek.

28 Eylül'de start alacak olan Süper Amatör Lig sezonu şampiyon olarak tamamlayarak adını bir üst lig olan BAL Lig'ine yazdırmak olacak. 

Beykoz İlk maçını deplasmanda Kumburgaz ile yapacak. İkinci hafta ise Kartal Bulvar'a Beykoz Stadı'nda ağırlayacak. 

Kura çekimi hakkında konuşan Beykoz Kulüp Başkanı Zeki Aksu: “Öncelikle yeni sezonun tüm takımlar adına hayırlı olmasını diliyorum. Umuyorum ki kazasız, belasız ve sakatlıksız bir sezon olur. Beykoz camiası olarak hedefimiz, sezonu şampiyon tamamlayıp adımızı bir üst lige yazdırmak. Transferlerimizi ve çalışmalarımızı da bu doğrultuda yaptık. Her şeyden önce 111 yıllık kulübümüze yakışacak şekilde mücadele edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

Beykoz’un Kulüplerinin rakipleri;

Editör: TE Bilisim