Beykoz Spor Kulübü Yönetim Kurulu 24 Kasım 2019 Pazar Günü yapılan olağanüstü kongre sonrası ilk yönetim toplantısını gerçekleşti.

Yönetim kurulu üyeleri tanışma ve kaynaşma sohbeti sonrası genel anlamda bir mali ve idari kurul değerlendirmesi yaparak şampiyonluk ve kulübü profesyonel liglere taşıma konusundaki kararlıklarını ortaya koydular. Toplantı gündemi gereği yönetim kurulu üyeleri görev dağılımı yaptılar. 

Bu dağılıma göre; Başkan Vekili olarak Nezih Beykozlu, Futbol AŞ’den Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak Mehmet Bilir, Reklam-Pazarlama-Kaynak Yaratmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak M.Atilla Sipahioğlu, Finansal-İdari Yapılandırmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak Mesut Ekici, Teknik İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak Selami Tahmaz, Genel Sekreter olarak Alaattin Kılıç, Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu olarak Kemalettin Erkan, Muhasip Üye olarak Safter Eroğlu, Veznedar Üye olarak Temel Ahmet Nazlı, Tesislerden ve Taraftardan Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak Adem Nebioğlu, Basketbol Şube Sorumlusu olarak Volkan Vardar, Futbol Şube Sorumlusu Üyesi ve Genel Kaptan olarak Salih Dursun, Futbol Şube Sorumlusu Üyesi olarak Ceyhun Yalçın ve Futbol Şube Sorumlusu Üyesi olarak Hamza Koçal görev aldılar. 

Görev dağılımından sonra söz alan yönetim kurulu üyeleri; 1908 yılında kurulmuş ve Türk spor tarihine damga vurmuş köklü bir kulübün sorumlu yöneticileri olarak başarmak adına ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirttiler. 

Beykoz 1908 Başkan Vekili Nezih Beykozlu, Beykoz Gündem Gazetesi'ni verdiği demeçte, "Beykoz Spor Kulübü 112 yıllık büyük bir çınar. 100 yıllık kulüplerin arasında Türkiye’de ilk 10'dadır. Hem tarihiyle, hem mazisiyle, hem de taraftarıyla tüm Türkiye'nin tanıdığı, bildiği bir spor kulübüdür. Uzun zamandır süper amatör ligde mücadele eden Beykozumuz, Allah'ın izniyle 2019-2020 sezonunda bir üst lig olan BAL Ligi'nde mücadele edecektir. Bizden önceki yönetici arkadaşlarımız gerçekten çok başarılı bir takım kurmuş. Onlara öncelikle canı gönülden teşekkür ederiz. Bizler ligin yarısında geldik. Devraldığımız bu başarıyı sezon sonuna kadar sürdüreceğiz. Yeni yönetimin Beykozumuza hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 

Editör: TE Bilisim