Süper lig, 1. lig, 2. lig, 3. lig, BAL derken sonunda iller ile alakalı çalışmalara da sıra geldi. 15 Mart'tan bu yana ne olacak belirsizliği ve umutlar karmaşası içinde kulüpler nihayet bekledikleri cevabı alacaklar. 

15 Mart'tan bu güne kadar geçen zaman içinde bir çok isim konuya ilişkin bir çok yazı yazdı ve öngörüde bulundu. Geride kalan zaman diliminde, benim içeride adamım var kelimeleri ile başlayan ve ne olacağını ilişkin fikir beyan eden isimlerin tamamının yalan söylediği ortaya gün gibi çıkarken, tüm söylemlerinin yanaşma olarak çalıştığı kulüplere yaranma maksadı ile yazıldığı da ortaya çıktı. 

Bizim içeride adamlarımız yok, ama bugün amatör kurulun hangi gündemle toplanacağı haberi ise zaten bir sır değil. Türkiye pandemiye karşı çok önemli bir sınavı başarı ile atlatırken, spor kamuoyunda da bir birlik ve beraberlik ruhu oluştu. Bu ruh yukarıdan aşağıya amatör kurulda görev alan yöneticiden, amatör sporcuya herkesi empati yapmaya zorladı. Bu da karar vericilerin bu sezon için daha duyarlı kararlar almak için kılı kırk yaran toplantılar yapmasına vesile oldu. 

Bugün ne karar çıkacağı konusunda bir takım isimler gibi yalan beyanlarda bulunmak istemem, ama temennim İstanbul Süper Amatör Ligi klasman grubunda yer alan 16 takımın tamamının Bölgesel Amatör Lige alınacağı konusunda bir karar çıkmasından yana olduğunu belirtmek isterim.

Böyle bir duyum aldım mı? 
EVET.....................

Kaynak: Amatörün Dünyası 

Editör: TE Bilisim