Yeniden Refah Partisi Beykoz İlçe Başkanı Tuncay Karadeniz, populer ca sin o,  Tokatköy 487 ada 3 parsel kentsel dönüşüm mağdurlarını yalnız bırakmıyor.

Genel Başkanlığını Prof.Dr. Fatih Erbakan'ın yaptığı Yeniden Refah Partisi, "Zalimin karşısında mazlumun yanındayız" şiarını ile siyaset sahnesinde ben de varım demişti.  Ezilen halkın yayında duracağına söz veren genel başkanının izinden giden Tuncay Karadeniz Tokatköy halkıyla hemdem olmaya devam ediyor. 

Beykoz Belediyesi, Tokatköy halkına ‘45 gün içerisinde evlerinizi boşaltın’ tebligatı gönderdiğini öğrendiği günden beri Tokatköylü vatandaşları yalnız bırakmayan Karadeniz, süreci en yakından takip eden ilçe başkanı olarak biliniyor.

Evlerini terk etmeyip, hukuksal mücadele veren bölge halkının elektrik, su ve doğalgazını kesmeye geleceklerini öğrenen Yeniden Refah Partisi Beykoz İlçe Başkanı Tuncay Karadeniz ve yöneticileri, sabahın erken saatlerinde Tokatköy’de hazır bulundu. Elektrik, su ve doğalgaz hizmetleri sonlandırılan bölge halkına moral verebilmek için her akşam mahalle halkıyla çay sohbetlerine katılan Başkan Karadeniz hakkında, "halkçı siyasetçi profiline nasıl sahip olurun dersini veriyor" yorumları yapıldığı biliniyor.

Dönüşüm mağduru Nihat Odabaş’ı, Yeniden Refah İlçe Başkanı Tuncay Karadeniz Başkanımız sağ olsun bizleri hiç yalnız bırakmıyor. Her akşam bizleri ziyaret ederek bize destek ve güç veriyor. Her gelişinde sağ olsun eli de boş gelmiyor. Bugüne kadar yanımızda olmasından çok memnun olduğunu söyleyen Odabaş’ı, “bizlere desteklerini esirgemeyen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

Editör: TE Bilisim