Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı'na bağlı Yeni Mahalle teşkilatı, Yeni Yönetim kurulu ile ilk divanını gerçekleştirdi. Saadet Partisi  İl Başkan Yardımcısı Selman Yücel’in 'Onur Konuğu' olduğu Yenimahalle divanına SP Beykoz İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz, SP Beykoz Gençlik kolları Başkanı Sinan Karaman da katıldı.

Saadet Partisi Beykoz Yenimahalle teşkilatının, Yeni Mahalle Prof. Dr. Necmettin Erbakan Konferans Salonu'nda düzenlediği Ocak ayı divanı, Eğitim Birim Başkanının okuduğu Kur'an-ı Kerîm tilavetiyle başladı. Teşkilat Başkanı Ahmet Güney'in Divan gündemini arzının ardından, Mahalle Başkanı İsa Öztürk, selamlama konuşması için kürsüye davet edildi. Gelen misafirlere Betgram teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başkan, "Bizim Davamızda kimse kendi için yaşamaz, herkes kardeşi için yaşar. Menfaati öldürmenin en kolay yolu budur.

Yeni mahalle başkanı olarak yükümüzün ağır olduğunu biliyoruz ve gecemizi gündüzümüze katıp çalışıyoruz" dedi. Öztürk'ün ardından diğer birim başkanlarının da raporları tek tek okundu. Tüm birim başkanlarının eksiksiz katıldığı Divan'da Şubat ayı hedefleri de masaya yatırıldı. Daha sonra kürsüye davet edilen Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz bir konuşma yaparak, Yeni Mahalle teşkilatına teşekkür etti. Şeref Kaçmaz ayrıca Mahalle Teşkilatında yapılması gereken çalışmaların önümüzdeki  seçimlerinde Milli Görüş iktidarını hedeflediklerini ve Milli Görüş'ün Meclis'e girmesini sağlayacak çalışmaların yapılacağına olan inancını ifade etti. Kaçmaz'ın ardından Saadet SP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Selman Yücel kürsüye davet edildi. Yoğun alkışlar eşliğinde kürsüye gelen Yücel, "Rabbime hamdediyorum. Bu sefer tamam inşallah... Bir mahallede bu zor zamanlarda işinden gücünden ailesinden fedakârlık yaparak Divan yapabiliyor ise, bu bizim disiplinli ve teşkilatlı çalışmamızın bir göstergesidir" dedi. Konuşmasında Genel olarak Mahalle Teşkilatına birikimlerini anlatan Yücel, tarihte inanan toplulukların nice kalabalık topluluklara karşı galip geldiğini ve zaferin yakın olduğunu söyledi.

Kapanış konuşmasında tekrar kürsüye çıkan Mahalle Başkanı İsa Öztürk, Divan’a katılan tüm katılımcılara teşekkür etti. Divan programı, Asr Suresi ile sona ererken, katılımcılara ikramda bulunuldu.

Editör: TE Bilisim