CHP Beykoz İlçe Başkanlığı’nda 7 Ocak’ta yapılacak kadın kolları kongresi öncesinde Sevim Çalışkan adaylığını açıkladı. 

Çalışkan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;



"Beni belki bazılarınız simayen, bazılarınız ismen tanıyor olabilirsiniz. Önce size kendimi tanıtmak isterim. 1968 Beykoz doğumlu evli ve 3 çocuk annesiyim.

Yıllarca kamunun değişik yerlerinde çalıştıktan sonra emekli oldum. Çalışma hayatım boyunca da üyesi olduğum bundan da gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi'nin tüm engellemelere rağmen en büyük savunucusu ve destekçisi oldum. Herkes tarafından bilinen Mustafa Kemal Atatürk'e olan sevdam ve CHP'ye olan tutkum emekli olduktan bir ay sonra beni bir dönem önceki ilçe başkanımız Şevket Arıkan, kadın kolları yönetimine atanmama vesile oldu. Şuanda Çiğdem Mahallesi görevini yürütmekteyim.

Hukuk üstünlüğü kalmadığı, yürütmesi, yasamayı kontrol edildiği, basın özgürlüğünün kalmadığı, yolsuzluğun ve yoksulluğun arttığı çağdaş eğitimin yozlaştığı, insan haklarının hiçe sayıldığı, kadınlarımızın hak ve özgürlüklerin kısıtlandığı hatta daha acısı küçücük kız çocuklarımıza din kisvesi altında el uzatıldığı kara günler yaşıyoruz. Ülkemizi bu süreçten çıkaracak yegane güç Türkiye Cumhuriyeti'nin güvencesi olan kadınlardır, yani bizleriz.

Önümüz 2019, benim her zaman söylediğim bir şey var. Bu son viraj! Bu viraja doğru ve düzgün girersek, güzel ve Dinamobet aydınlık günler bizi bekliyor. Buna canı gönülden inanıyorum. Bunun için göreve gelirsek ilk öncelikli amacımız; ben değil, biz olmak olacak.

Bize düşen görevde birlik ve beraberlik içerisinde çalışmak, Beykoz'da girilmedik sokak, çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadan partimizi yerel ve genel seçimlerde iktidar yapmak ve Beykoz Belediyesine bayrağımızı dikmek olacaktır.

Beykozlunun partimizden beklentisi budur. Bunu da el ele verip, biz başaracağız.

İçerisinde bulunduğum ve her kademesinde yılmadan, bıkmadan çalıştığım partimde şimdi daha azimli ve toparlayıcı bir partiliniz olarak sizlerle birlikte partimize hizmet etmek istiyorum. Bu ailenin bir parçası olmaktan onurlu ve gururluyum." ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim