Cumhuriyet Halk Partisi İBB-Beykoz Belediye Meclis Üyesi Cemal Sataloğlu, Tokatköy Mahallesi Adagüzeli Sokakta oturan Öztürk ailesinin 15 yıllık doğalgaz hasretine son verdi.

Adagüzeli sokakta oturan Davut Öztürk ve ailesi, evinin olduğu yerin ormana bağlı olmasından dolayı 15 yıldır doğalgaz bağlatamıyordu.

İGDAŞ'tan yıllardır bekledikleri doğalgaz hasreti, Cumhuriyet Halk Partisi Beykoz Belediye Meclis Üyesi Sataloğlu'nun İGDAŞ yetkilileri ile girdiği temas sonrası sonuç verdi.

İGDAŞ yetkililerinin bugün Öztürk ailesini ziyaret ederek 15 yıllık doğalgaz hazretlerine son vermek için geldiklerini söylediler ve Öztürk ailesinin evine doğalgaz bağlamak için çalışmalara başladılar. 

Tokatköy Mahallesinde Terzi Davut olarak tanınan Davut Öztürk, "Cemal Sataloğlu'na sosyal medya üzerinden ulaştık. Allah razı olsun bizlere hemen geri dönüş yaptı. Derdimizi anlattık. İlgileneceğini söyleyince, 15 yıldır nasıl İlgileneceğini söyleyen siyasetçiler gibi sandık. Ama sürecin 1 hafta içerisinde gelişeceğini hiç beklemiyorduk. Allah razı olsun kendisinden. Beykoz’da halkın sorunlarıyla yakından ilgilenen bir meclis üyesi olması bizleri gerçekten çok mutlu etti" dedi.

Editör: TE Bilisim