Beykoz Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Muzaffer Gökgöz, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde AK Parti'den Beykoz Belediye Başkan Aday Adaylığı'na müracaat edeceği öğrenildi.

2004 yılında Refah Partisi'nin SHP'den belediyeyi aldığı kadro da olan Gökgöz, Yücel Çelikbilek'in ilk başkanlığında Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü. 5 yıllık görev süresince Beykozluların gönlüne giren Gökgöz'ün makam odasının hiç kapalı olmaması ve her vatandaşın sıkıntısına koşması ile bilinen Gökgöz'ün, 5-12 Kasım tarihleri arasında adaylık müracaatı edip etmeyeceği merak konusu oldu.

Sinoplular Muzaffer Gökgöz'ün yanında duruyor!

Başkan yardımcılığı döneminde memleket ayrımı yapmadan, her kesime fayda sağlamış ve Sinopluların da gönlünde ayrı bir yeri olan Gökgöz'ün, belediye başkan adaylığı düşündüğü takdirde Sinopluların tam destek vereceği düşünülüyor.

13 bin seçmeni olan Sinoplular, "Beykoz'da 13 bin seçmenimiz var ama siyasetle ilgilenen bir kaç Sinoplu var. Bu Sinopluların da en tecrübeli ve donanımlısı Muzaffer Gökgöz! Eğer ki Gökgöz, adaylığı söz konusu olursa her daim yanındayız" ifadelerini kullandılar.
Editör: TE Bilisim