Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, “Fesleğen Şenliği” kapsamında 100 bin adet fesleğeni Beykozlularla buluşturdu.

'Her Eve Bir Fesleğen’ sloganıyla doğanın uyanışına eşlik eden fesleğenleri ilçe sakinlerine hediye eden Başkan Murat Aydın, vatandaşlarla kucaklaşarak, sonuncusu Çiftlik ve Çavuşbaşı olmak üzere Beykoz’un tüm mahallelerinde 100 bin adet fesleğenin dağıtımını yaptı.
Festival kapsamında ilçenin cadde, sokak ve meydanlarını başkan yardımcıları ve meclis üyeleriyle birlikte ziyaret eden Başkan Murat Aydın, küçükten büyüğe, gencinden yaşlısına, çocuklarla ve esnafla, yoldan geçen tüm vatandaşlarla sohbet ederek kokusuyla hayata zindelik, doğaya ve insana canlılık katan fesleğenin Beykoz’a güzellikler getirmesini temenni etti. 

Başkan Murat Aydın: “Armağan edilen fesleğenlerin sevgiyle büyütüleceğine inanıyorum.”

Başkan Murat Aydın: “Beykoz’umuzun mahallelerinde fesleğen dağıtımı yaparken, aynı zamanda bizlere gönül kapılarını da açan hemşehrilerimizin, kah el emeği gözlemelerinden yedik kah çaylarını içtik. Her biri Beykoz’un doğallığını yansıtan ilçe sakinlerimizle tanışarak samimi sohbetler ettik. Armağan edilen fesleğenlerin sevgiyle büyütüleceğine inanıyorum. Güzel fesleğen kokularının, Beykoz’umuzun her köşesine yayılmasına vereceğiniz katkılar için şimdiden teşekkür ediyorum.” Dedi.
Başkan Murat Aydın’ı yoğun ilgiyle karşılayan, 1 ay boyunca hediye edilen fesleğenlere ilgi gösteren vatandaşlar dağıtılan fesleğenlerin evlerini ve balkonlarını süslediklerini ifade ederek, kendilerine teşekkür etti. 

Editör: TE Bilisim