31 Mart yerel seçimlerine 5 gün kala, Saadet Partisi’nde son hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. Salı akşamı ilçe binasında gerçekleştirilen toplantıya Mahalle temsilcileri ve başmüşahitler davet edildi ve son 5 günlük hazırlıklar konuşuldu.

Toplantının ilerleyen saatlerinde, Belediye Başkan adayı Muharrem Kaşıtoğlu’da toplantıya katıldı ve kısa bir konuşma yaptı. Dürüst başkan dürüst yönetim sloganıyla çıktığımız bu yolda, sahada 70. günümüzü tamamladık, tepkiler çok çok güzel ve inşallah bu kadroyla 1 Nisan sabahı Beykoz Belediye yönetime geleceğiz, dedi. Belediye Meclis üyesi adaylarının nitelik bakımından gayet yeterli ve tertemiz bir geçmişlerinin olduğunu savunan Kaşıtoğlu, Kadrolar bakımından hiçbir sıkıntımız yok, bize atılan iftiraların hepsi boş, tertemiz, inanmış ve nitelik bakımından gayet donanımlıyız, dedi.
Muharrem Kaşıtoğlu ‘Beykoz halkına güveniyoruz, kendi evlatlarını göreve getirecekler ve bu çalışmalarımızın karşılığını mutlaka vereceklerdir’ diyerek konuşmasını tamamladı.

Son 5 günün stratejilerinin konuşulduğu toplantı da, İlçe Başkanı, SKM Başkanı ve meclis üyesi adayları kısa kısa görüşlerini bildirdi ve toplantı alınan kararlarla son buldu.

Haber: Zindan Adar 

Editör: TE Bilisim