Millet İttifakı’nın Beykoz temsilcileri Gül Restoran’da iftar programını organize etti. Programa; CHP Beykoz Meclis Üyeleri, CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir, CHP’nin Beykoz Belediyesi Adayı Coşkun Tosun, yerel basın mensupları ve vatandaşlar katıldı. İYİ Parti’nin Beykoz adayı Bilgehan Murat Miniç ise memleketinde olduğu gerekçesiyle programa katılım sağlayamadı.

EKREM İMAMOĞLU’NUN HAKKI GASP EDİLDİ

İftar programının ardından yerel basın kuruluşları temsilcilerine demeç veren İYİ Parti Beykoz Başkanı Akif Taşdemir “Kaybetmenin gerekli sorumluluklarını yerine getirmediler. Biz her zaman haktan ve adaletten yana olmaya çalışıyoruz. Burada Ekrem İmamoğlu’nun hakkı resmen gasp edildi. Bu gaspın karşılığında biz de üzerimize düşeni yerine getirerek var gücümüzle Beykoz’da ve İstanbul’da Millet İttifakı’nın gerekliliklerini yerine getirmeye çalışacağız” şeklinde hissiyatını ifade etti.

AK PARTİ CİDDİ BİR HEZİMETE UĞRAYACAK

Akif Taşdemir’in ardından konuşma yapmak için söz alan Beykoz CHP İlçe Başkanı Aydın Düzgün “ Maalesef Akif Başkanımında dediği gibi İstanbul sıkıntılı günlerden geçiyor. Bir zarfın içinden 4 tane oy çıkıyor. 1 tanesini ne hikmetse beğenmeyip tekrar etmeye çalışıyorlar. Neticede 23 Haziran’da inşallah her şey çok daha güzel olacak. AK Parti’ye oy veren her vicdan sahibi seçmen bu haksızlığı görüyor, biliyor ve yaşıyor. Bir çoğu oy vermeyeceğini söylüyor. Bir çoğu Ekrem İmamoğlu’na oy vereceğini söylüyor ve ben çok iddialı konuşayım AK Parti ciddi bir hezimete uğrayacak bu seçimde. Bunu sokakta görüyorum.” şeklinde konuşan Aydın Düzgün parti olarak haklarını arayacaklarını deklare etti.

HALKIN VERGİSİ HALKIN CEBİNE GİRECEK

Beykoz Gündem Gazetesi’nin İmtiyaz Sahibi olan Yılmaz Gökgöz’ün sormuş olduğu “Oylarınızı arttırabilmek için nasıl bir strateji uygulayacaksınız?” sualine İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir “25 yıldır AK Parti’nin bir fiil yönetmiş olduğu İstanbul var bir de 15 günlüğüne Ekrem İmamoğlu’nun yönetmiş olduğu bir şehir var. Yani şimdiye kadar AK Parti kendi tarihinde suya, ulaşıma indirim yapmış mı? Bu şunu ispat ediyor; iktidar değiştiği takdir de halkın vermiş olduğu vergilerin hepsi bir başkalarının cebine girmeyecek, halkın vergilere halka dönecektir” şeklinde cevaplandırdı.

Haber: Ramazan Dengiz

Editör: TE Bilisim