Milliyetçi Harekat Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı’nın organize etmiş olduğu iftar programı, Anadoluhisarı mevkiinde bulunan Sabancı Öğretmenevi’nde düzenlendi. Katılımcılar arasında MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman; MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yonter, MHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş, MHP MYK Üyesi Gülbeyhan Saylağ, Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Fatih Sağlam, Meclis Üyeleri ve Beykoz Ülkü Ocakları Başkanı Serdar Aytaç ile birlikte Beykozlu vatandaşlar vardı.

KONSTANTİNAPOLİS NİYETİYLE HAREKET EDENLERE BU ŞEHRİ TESLİM ETMEYECEĞİZ

Konuşmasını yapmak için kürsüye çıkan ve 23 Haziran’da tekrar edilecek İstanbul Seçimi hakkında konuşan MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman “ Gecemizi gündüzümüze katarak Allahın izniyle hak ettiği için, haklı olduğu için bu kutsal şehre hizmet etmek için, liyakat; ehliyet ve ahlak sahibi olan Sayın Binali Yıldırım beyle yürüyeceğiz. Genel başkanımızın tabiriyle ne gerekiyorsa yapacağız ve onu bu şehre başkan yapacağız” diyen Karaman “Dünyanın en büyük Türk İslam şehri olan İstanbul’u ne Konstantinapolis niyetiyle hareket edene teslim ederiz ne de onlara fırsat veririz yine söylüyorum 23 Haziran’ı zaferle taçlandırmak için ne gerekiyorsa yapacağız ve Binali Yıldırım beyi İstanbul’a başkan yapacağız” şeklinde konuştu.

İSTANBUL’UN KADERİ KANDİL’DEN BELİRLENEMEZ

Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman’ın ardından konuşmasını yapmak için kürsüye çıkan MHP İstanbul Milletvekili Bülent Karataş programa katılım sağlayan herkesin tutmuş oldukları orucun kabul olmasını dileyerek sözü MHP Genel Başkan Yardımcısı İ. Ulvi Yonter’e bıraktı. Konuşmasına katılımcıları hürmet ve muhabbetle selamlayarak başlayan Yonter “31 Mart Seçimleri geride kaldı ve 31 Mart Seçimlerinde Beykoz’da muazzez bir başarı elde ettik. Hamdolsun Beykoz’da Cumhur İttifak’ı galip geldi” şeklinde konuşan Yonter, 31 Mart seçimlerine şüphenin dahil olduğu yönündeki endişelerini beyan ederek “Yolsuzluk yaptılar, hakkımızı gasp ettiler; Beykozlu kardeşlerimizin iradelerine kast ettiler. Oyları çaldıklarından ve sandık başlarında organize usulsüzlük yaptıklarından ötürü Yüksek Seçim Kurulu 6 Mayıs 2019’da takdir edersiniz ki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Seçimlerini iptal etti” dedi. İstanbul seçimlerinin Kandil’de ve Pensilvanya’da bulunan terör örgütlerinin aracılığıyla belirlenemeyeceğini belirten Yonter “ İstanbul’un geleceği Türkiye muhaliflerince tahrip edilemez. İstanbul tarihimizdir, İstanbul ecdadındır, İstanbul 82 milyon insanın kucaklaşması ve kaynaşmasıdır” şeklinde konuştu.

Haber: Ramazan Dengiz

Editör: TE Bilisim