Milliyetçi Hareke Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı 11. Olağan Kongre tarihi belli oldu. Mevcut İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman’ın aday olup olmayacağı sorusu da cevap buldu.

Milliyetçi Hareke Partisi (MHP)’nde “İstiklal İçin Birlik, İstikbal İçin Dirlik, Kazanan Beykoz olacak” temalı kongrenin tarihi açıklandıktan sonra herkesin merakla beklediği mevcut başkan Oğuzhan Karaman’ın aday olup olmayacağı sorusu cevap buldu.

Kongre 22 Ağustos Cumartesi günü

Mart 2016 tarihinden Milliyetçi Hareke Partisi Beykoz İlçe Başkanı olarak atanan Oğuzhan Karaman, 22 Ağustos 2020 Cumartesi tarihinde yapılacak olan 11. Olağan Kongrede, Genel Merkez ve İl Başkanlığının oluruyla kongrede ilçe başkanlığına adaylığını açıkladı.

MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman’ın adaylık açıklaması şöyle;

Değerli Beykozlu hemşerilerim; Milliyetçi Hareket Partisi Beykoz İlçe Başkanlığımızın Olağan Kongresi 22 Ağustos Cumartesi günü gerçekleşecektir.

Genel Merkezimizin ve İl Başkanlığımızın oluru ile kongremizde ilçe başkanlığına adaylığımı beyan ediyorum.

Dünyada ve ülkemizde malum olan Covid 19 salgını nedeni ile bilim kurulunun görüşleri ile genel merkezimizin talimatları doğrultusunda, kongremiz sosyal mesafe kurallarına uyarak yapılacak olup; Covid-19 tedbirlerinden dolayı sadece hazirun listemizde olan delegelerimizin katılımıyla gerçekleşecektir.

Dualarını ve desteklerini esirgemeyen bütün Ülküdaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.

Kongremizin ilçemize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

İnşallah insanlık olarak bu zor günleri atlatarak tüm Ülküdaşlarımız ile kucaklaşacağımız toylarımızda bir araya gelmek üzere bütün Dava Arkadaşlarıma selam ve saygılarımı sunuyorum.

Oguzhan KARAMAN
İlçe Bşk.

Editör: TE Bilisim