Beykoz siyasetinin tanınan simalarından Melih Perçin Gazetemiz Beykoz Gündem’e açıklamalarda bulundu.

MELİH PERÇİN; “ YEREL SEÇİMLER İŞADAMLARI İÇİN BİR YATIRIMDIR… BİR KOYUP ON KAZANACAKLARI BİR YATIRIM… İŞTE BİZLER BEYKOZ’U BİR RANT KAPISI OLARAK GÖREN BU ZİHNİYETE ÇOMAK SOKMAK İÇİN BEYKOZ’DA HİZMETE TALİP OLDUK…”

İYİ Parti Beykoz Belediyesi Meclis Üyesi Adayı olan Melih Perçin; “ Yerel Seçimler İşadamları için bir yatırımdır. Bir koyup on kazanacakları bir yatırım… İşte bizler Beykoz’u bir rant kapısı olarak gören bu zihniyete çomak sokmak için Beykoz’da hizmete talip olduk…”dedi…

Ülkemizde devam ede gelen ve her alanı tıkayan, bizleri çözümsüzlüğe, çaresizliğe mahkûm eden bu sistemin adı “RANT SİSTEMİ” dir. Hırsızlardan arsızlardan meydana gelen küçük bir azınlığın asalak gibi kanımızı emdiği, geleceğimizi karartan, bizleri sefalete, yokluğa mahkûm eden sistem, bu sistemdir. Bu sistemin yaşamasına müsaade eden, maalesef oylarıyla bu sisteme kan ve can veren halkımızdır.
Nasıl mı işte size canlı örneği; seçimlerde devasa bütçelerle harcanan paraların kaynağı nereden gelmektedir. Devlet yardımı ve partilerin topladığı kanuni bağışlar, yaptıkları seçim harcamaları yanında devede kulaktır.
Sokaklarda caddelerde gördüğümüz pankartlar, billboardlardaki büyük afişler, çarşaf çarşaf gazete ilanları, internet televizyon reklamları, seçim otobüsleri, en lüks yerlerde tutulan seçim irtibat büroları, sabah akşam verilen ziyafetler, medyada boy göstermeler hep parayla mümkündür.
İşte devasa bütçeler ile seçimlere giren bu partileri kimler desteklemektedir. Bu finansal destek, belediyelerde iş yapan veya iş yapmak isteyen işadamları tarafından yapılmaktadır. Bu destek aslında karşılıklı bir alışveriştir.
İşadamları partilerin ve adayların kampanya harcamalarını karşılayacak, akabinde belediyelerdeki ihalelerde kayırılacaklardır. İşadamları için bu bir yatırımdır, bir koyup on kazanacaklardır. Böylece haksız, yolsuz kazanç elde edeceklerdir.

Türkiye’de ki siyasi sistemi “RANT ya da YAĞMA SİSTEMİ” haline getiren mekanizma işte budur. Bu mekanizmayı saat gibi işleten ise halkımızın oylarıdır. Bütün hesaplar, halkımızın oyları üzerine kurulmuştur. Ve maalesef bu hesaplar bugüne kadar hep tutmuştur.
Peki çare nedir, bu yağma rant sistemi nasıl sona erer?

Çare bizleriz… Çare sizsiniz…
Çare size 5 yılda bir verilen söz hakkıdır. Çare oylarınızdır.

Başımızın belası bu “Yağma Rant SİSTEMİ”ni, bu kamburu sırtımızdan söküp atacak, bu sistemi hırsızların, uğursuzların başına yıkacak olan sizlerin oylarını doğru kullanmalarıdır.
Bizler Beykoz’da veya dışında hiçbir işadamının kapısını çalmadan kendi imkanlarımızla bu seçime giriyoruz.
Yaptığımız her harcama adaylarımız tarafından karşılanmıştır. Çünkü bizler iyi biliyoruz ki gittiğimiz her yer verdiklerinin karşılığını bizlerden misliyle isteyeceklerdir. Bizler; Beykoz halkı dışında kimseye hesap vermeyeceğiz.

Başta Belediye Başkan adayımız Bilgehan Murat Miniç olmak üzere tüm meclis üyesi arkadaşlarımızla bu saat gibi işleyen çarka çomak soktuğumuza inanıyoruz. O yüzden seçim boyunca “ Yok öyle yağma… Bu seçimi Beykoz’un çocukları kazanacak “ sloganını kullandık. Bu sloganımızın Beykoz halkı tarafından da kabul görmüştür. Gerçektende bu seçimi Beykoz’un çocukları kazanacaktır.

Haber: Zindan Adar 

Editör: TE Bilisim